![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc stary temat nie cieszył sie zbyt duza popularnoscia dlatego postanowilem zrobic nowy z nowymi grafami zeby zwrocic na siebie uwage liderow a takze czlonkow MTA ^^
A więc może zaczne: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To na tyle potem dodam wiecej ![]()
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 13-05-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Hełm i potworek bardzo ładne. Zbroja koślawa... zrób więcej, póki co masz u mnie plusa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Prace dobre lecz stac cie na więcej
![]() Wiem o tym. Jak dla mnie nadajesz sie do MTA , masz zapał i szybko sie uczysz. Prace mile dla oka tylko jak mowilem zbroja krzywa ![]() Daj reszta prac i jak dla mnie miejsce w grupie masz zalatwione ![]() Jedna rzecz mi sie bardzo nie podoba... Ale to powiem ci na gg łobuzie Pozdr0 ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Pierwszą pracę już gdzieś widziałem. Na jakie graficzne for chodzisz? (jeśli na jakieś wchodzisz)
Fajny wybuch i ten rysunek tego kolesia z niebieskim ubrankiem. Reszta taka sobie.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Hełm łądny ale taki jakiś (jak by to Avager powiedział) plastikowy.
Armor krzywy, i nieproporcjonalny z deczka Sygny - jebackie naruto, jak ja tego nienawidze Explo - ty draniu! Ja ci tu dam!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec dam reszte prac jakie wykonalem o.O
![]() ![]() Taka kupa do zbrojowni: ![]() Inna kupa ale do fake'a ![]() ![]() A to najwieksza kupa ale Kwasowi sie podobalo nawet ![]() ![]() I to by bylo na tyle ^^ Komentowac ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Niezłe grafiki, choć Naruto mnie wkurza jak mało co. Po prostu gdzie nie spojrzę, to ten szajs widzę... co w tym takiego "wspaniałego"?
Myślę, że się nadajesz do MTA. Napracowałeś się. Ale nie pasuje mi to, co Kwasowi - już ja wiem co. ;>
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() o1 szym ci pisałe na gg, drugi jakoś daje rady - reszta do bani
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli tak ten potwór jest fajny tylko za bardzo rozmazany :/
Hełm ciekawy a Zbroja tak jak powiedział Kuraj za bardzo koślawa.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Więc przejdźmy do rzeczy
nie oglądałem naruto ale prace z nim są porywające znaczy maja cos w sobie swietnie robisz sygny z nim ;] Zbroja jakas taka nie wymiarowa kupa do fake beznadziejna... buty i hełm ok <no kil mi plix> wogole myślałem ze to do zbrojowni to buty ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Decharius - 13-05-2007 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Argh, po kolei:
Naruto 1: Jakaś sklejka, nic ciekawego. Naruto 2: Poprawna sklejka, dość nieciekawie. Potworek: Średni, niby fajne cieniowanie, ale kontury po nim nawalają w niektórych miejscach. Po za tym za mało szczegółów a za dużo rozmycia. Naruto, rysuneczek: o, tutaj samodzielny rysunek. Nic tu szczególnego, średnio udana próba cieniowania. Avek: Czyżbyś tu dodał tylko napis? Najlepsza praca: nie widać tych kilku h. Poprawne, ale nie podoba mi się/nie jest w moim guście. Helm: Trochę niesymetryczny, reszta to co w potworku. Masz dość oryginalny sposób robienia takich prac. Zbroja: To samo co up. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() Jeżeli MTA ciebie doda to automatycznie opuszcze tę grupę.
Żeby była jasność w temacie twoje prace w photoshopie są na poziomie poniżej podstawowym ! Posklejany obrazki z hujnym patternem ;/.
"Ze wszystkich elementów mędrzec wodę winien obrać za swego nauczyciela.Jest ustępliwa, ale wszystko zwycięża. Gasi ogień, a gdy czasem bywa przezeń pobita, ratuje się ucieczką jako para, zmieniając swą postać. Rozmywa ziemię, gdy miękka a kiedy napotyka twardą skałę, szuka okrężnej drogi. Nawilża atmosferę, by umarł wiatr, żelazo przemienia w rdzę, aż rozsypie się w pył." Nan Yeo |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Ten zwój nie jest twój kochasiu wiec dodanie do niego Twoich napisow, nie zmieni go w Twoją zasrana prace więc tego tak nei nazywaj!
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez ZeuSbobo - 13-05-2007 o 21:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @Up
Chyba raczej "Veruis" kolego. @Jackz & Zeus Ciekawe, podobne komentaże słychać było na temat matiiiiego, ale jakoś szybko sie uciszyliście i nikt nie odszedł... Poza tym nikt was nie trzyma w MTA (Zeus to nawet nie jest jej członkiem). Nie chodzi mi o to że jesteście gorsi, wręcz przeciwnie, Jackz robi jedne z najlepszych sygnatur na forum. Chce przez to powiedzieć że groźby typu "Jak go przyjmiecie, to ja odchodze!!!!!!!" są zupełnie nie na miejscu i nie mają sensu. O tym czy ktoś zostanie przyjęty decydują tylko i wyłącznie szefowie grupy (Kuraj i MKM o ile się nie mylę). @Koper Wiem że bardzo chciał byś sie dostać do MTA, ale plagiaty sobie odpuść, bo ten zwój to nie jedyna przywłaszczone lub przerobiona cuda praca w twojej galerii. Jeśli chcesz dostać sie do MTA to zapracój sobie na to wysiłkiem i poświęconym czasem na doskonalenie umiejętności, a nie idziesz sobie na łatwizne.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 15-05-2007 o 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Jestem na nie. Jednak biorąc pod uwagę wszystkich członków grupy, to i tak zasłużyłbyś sobie bardziej niż inni.
@do wszystkich chcących wejść do mta Ludzie, macie chore podejście! Robicie coś z tutków przez tydzień, i zgłaszacie się do MTA. Kiedy was nie przyjmą piszecie: "Oj, ja się chyba nie nadaję, spróbuję czegoś innego." Jeśli będziecie mieli takie podejście, to w niczym (nie chodzi już o samą grafikę) nie odniesiecie sukcesu. Pamiętacie jeszcze stare MTA? To były czasy. Ja właśnie zacząłem swą przygodę z grafiką widząc pracę starego MTA. Na początku wszyscy po mnie jechali. Ale starałem się, ciągle ćwiczyłem. Nie zgłaszałem się do MTA, bo wiedziałem, że jestem za słaby i ile jeszcze mi brakuje. To były miesiące, lata pracy. Ale ćwiczyłem, ćwiczyłem i w końcu mogę powiedzieć, że jestem niezły. Oczywiście w porównaniu ze starym MTA, jestem ciągle tym czym byłem - niczym. I druga sprawa. Jeśli chcecie dołączyć nie róbcie szopki. Napiszcie zgłoszenie, a najlepiej jeszcze wcześniej napiszcie PW/na GG do jednego z liderów. Oni powiedzą co i jak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Grafy?
1. - nieciekawa 2. - ujdzie, ale dodaj obwódkę 3. - osz k***a, co to jest!? 4. - za bardzo rozmyte 5. - fajny 6. - ta dziewczynka zlewa sie z napisem na górze, poza tym spoko 7. - podoba mi się 8. - dziwna.. jakby koślawa, jak kuraj powiedział Następna partia: 1. - dodaj border, oprócz tego nice 2. - ładne, ale lewa strona jakaś dziwna. nie chodzi o to, że inna, ale wyglada jak zupelnie inna praca 3. - fakt, kupa. Co to miało być!? 4. - nie widze nic specjalnego 5. - nie podoba mi sie. krzywe, poza tym nienawidzę naruto |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() eh i na co im sie starac o to czlonkowsto skoro zgola jutro o ile sie nie myle wszystko grupy zostana usuniete? czy dobrze mowie? 14 albo 15 maja to mialo nastapic? czy juz cos sie zmienilo? pozatym grafiki sa do bani zal.
|
![]() |
![]() |