![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() idziesz do sklepu obigo i mowisz
Hi torch yes ale pamietaj musisz miec 2 gp kazda tyle kosztuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() a powiesz mi skad wziasc gp bo dopiero zaczolem i gdzie jest ten sklep dokladnie i jak sie tam dostac
Ostatnio edytowany przez fanatyko16 - 15-03-2007 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() zabij szczura w kanalach, wez wszystkie itemki z niego i wez jego cialo i je sprzedaj. po za tym mozesz kliknac w options,advanced cos tam z light i z suwakiem i wez suwak do 100%. Wtedy nie bedziesz potrzebowal torcha bo bedziesz mial pelne swiatlo.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Profesja: Knight
Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
Poziom mag.: 4
|
![]() Obi jest na prawo od głównego placu. W takim budynku. http://tibia.pl/map.php?map=rookgaard <- Tu masz mapę Rookgaardu. Ten sklep jest pod num.8.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2007
|
![]() gdzie mam je sprzedac i jak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Poszukaj sobie w dziale z poradnikami jakiegos poradnika dla poczatkujacych
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Polska/Lubuskie/Zbąszynek/Dom
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Kto pyta nie błądzi. Więc idziesz do NPC Tom i mówisz do niego : hi>rat>yes>bye dostajesz 2 gp wzamian za rata idzieesz do obiego mówisz hi>torch>yes
a torch sie wkońcu zużywa więc dlatego tak ważne jest żeby zgaszać ją po każdym wyjściu z podziemi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 90
|
![]() Posluchaj mnie teraz uwaznie misiu.
Aby zdobyc pochodnie musisz nacisnac w prawym gornym rogu taki krzyzyk a nastepnie zaakceptowac komunikat ktory sie pojawi.Kolejnym krokiem(do zdobycia pochodni oczywiscie) jest wejscie w Start ->Programy->Tibia. To juz polowa sukcesu, teraz musisz isc do mamy i zapytac czy mozesz uratowac swoje zycie, jesli mama Cie kocha powie tak i powie abys Odinstalowal plik nazywajacy sie Tibia.Jesli mama Cie nie kocha powie abys pod zadnym pozorem nie usuwal tego pliku. Ciao!
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nelo Grey'bow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hacked ;(
Świat: Askara
|
![]() @up
Rozwaliłeś mnie... na rooku -_- @ topic Nie ma po co już go karmić ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: StAlOwA WolA
Stan: Niegrający
Imię: A co cię to??
Profesja: Royal Paladin
Świat: LiBeRa
Poziom: 18
Skille: 68/52
Poziom mag.: 16
|
![]() MORDA!! Masz to taki mały poradnik:
Skoro nic nie wiesz to zaczynamy od tego. Chodzi sie strzałkami (WOW). Żeby dojść do pierwszych ratów idziemy na wprost od świątyni, az dojdziemy do Sklepu gdzei jest NPC Seymour. Idziemy dalej. Znajdziesz atm schody w dół. Po prostu wejdz w nie. Jetses w podzemiach rooocka ( woooooow ). Idz ciagle w gure. Znajdziesz tam kilka ratów. Jeżeli przed sobą będziesz miał zamkniętą drogę to obok powinieneś znaleść dzwignię. Gdy masz Ustawione Tibia Clasic Control Kliknij na nią prawym klawiszem myszki a podnisie się mór. Gdy nie masz TCC kliknij PPM na dzwignie i wybierz use. Idz dalej. Na samym końcu będzie skrzynka. Zrób z nią to samo. W środku będzie torch. Zabite raty zbieraj i sprzedawaj i Toma ( poszukaj sobie jest nie daleko obok tego wejścia ). Napisz mu : Hi rat yes I masz 2gp!!! Pamiętaj żeby otwierać zabite szczury bo w nich też są gp!!. Następnie udaj się do Obiego i przeprowadz z nim następujący dialog: hi torch yes I masz!! koniec. Ale się opisałem. Ufff.....
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() ale ten trollllll się najadł o jejo
|
![]() |
![]() |