| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  25-01-2008, 19:38 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 01 2007 Lokacja: Pomorze Wiek: 32 Posty: 208 Stan: Na Emeryturze Imię: Kaver Pall Profesja: Paladin Świat: Candia Poziom: 107 Skille: 94/74 Poziom mag.: 19 |  Kavers & Friends Thread Witam jestem nowy na forum postanowilem zalozyc wlasny temat ze zdjeciami moimi i kilku najlepszych kumpli, niestety nie robilem screenow systematycznie czasami zapominalem i dlatego benda braki, jednak od teraz mam uosu caly czas wlaczone wiec takie rzeczy nie benda mialy miejsca   No to zaczynamy :> 1. Skromne poczatki mojego palka, najpierw nieco skilowania :  2. Shield:  3. Mlvl:  4. 60 dista:  5. Teraz mialem przerwe i odrazu dam 52 shield, eq pozyczone od kumpla na czas skilowania na slimach:  6. Tutaj wbicie 20 lvl, (10k piechota nie chodzi :>) :  Na 20 lvl dzis skonczymy, a jutro kolejna porcja  Byc moze wieczorkem kumpel wrzuci kilka swoich. Ostatnio edytowany przez Kaver13 - 25-01-2008 o 19:40. | 
|   |   | 
|  |