|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witajcie...
Przegladam sobie forum tibia.org.pl, gdzie sa juz tematy na ten temat, mowiace jak nie pasc ofiara OwnTibia... No wiec jest to rodzaj keylogger'a ,ktory po stworzeniu i np. zhostowaniu na megaupload, rapidshare, czy tez inny serwis umozliwiajacy upload plikow i uruchomieniu na komputerze ofiary, po zalogowaniu sie jej do tibii jej passy wpisane podczas log'a zostaja wyslane do hakjera... Bardzo sprytnie jak widac nie tylko noobki po 15 lvl daly sie nabrac ![]() Aby tego uniknac, nie pobierajcie plikow z rozszerzeniami: exe scr .pif .bat .com (jesli sa podawane jako plik graficzny to mozecie byc pewni ze to OwnTibia). Na tibia.org.pl/download jest do pobrania 'OwnTibia Delater" czy jakos tak; ) Podobno dziala... Powtarzam : NIE POBIERAJCIE PODEJRZANYCH, NIEZNANYCH PLIKOW Z W/W ROZSZERZENIAMI, A NIE PADNIECIE OFIARA IDIOTOW! Pozdrawiam i zycZE gry Bez Hack'a :S @down dzieki ![]() Ostatnio edytowany przez Artuse3r - 20-05-2007 o 00:42. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Zapomniałeś dodać, że w .r.a.r też niebezpiecznie.
@Down Oleśnica koło Wrocławia jest. Raczej nie nastawiam się na zabawę z ludźmi. Moje repliki nadają się znakomicie do walki z drzewami w parku… czasami one wygrywają O.o Damn! Btw nie rób offtopa. Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 20-05-2007 o 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() @Duke Dran
Moze nie na temat ale tez sie bawie w asg, gdzie jest Olesnica? ^^ (M4A1 USER Tokyo Marui British Fan) Moznaby sie pobawic. Zeby nie bylo ze offtopic, to UWAZAJCIE ^^ |
![]() |
![]() |
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]()
![]() |
Kingson |
Ta wiadomość została usunięta przez Hegemmon.
Powód: kelyogger
|
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
-do wyboru własna ścieżka: ![]() Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 20-05-2007 o 10:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2007
|
![]() @up
Zazdroszcze Ci takiej wiedzy, lecz nie wiem dlaczego "marnujesz" ją nad sprawami związanymi z tibią... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia
Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
|
![]() skoro mam nie otwierać żadnych exe to jak mam zainstalować tibie, winampa i tibie own aha
![]() tak serio i tak 80% ludzi nie otworzy pliku fotka***** 30% ludzi ma anty vira chociaż avasta który inforumuje o każdym pliku wykonywalnym. Co do owntibia to nie musze placic 40zł ani ściągać wersji free bo jeszcze sam sie shakuje. Lepiej urzyć zwykłego trojana np. g@du ghost trojan lub trojana z dobrym keyloggerem vsk 3.0 lub sprawdzonej tibia stealer bo pare lat autorzy tego programu też okazali się oszustami i właściwie trudno znaleść Najbardziej mnie wkurzają ludzie którzy piszą na forach hackerskich co chwila 100 teamtów plis keyloggera do tibi no i zaraz na maila dostaja 10 trojanów i keyloggerów od innych ludzi poprostu zal !! Właściwie coraz trudniej się hackuje i dobrze bo świadomość społeczeństwa jest coraz większa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Do zdobywania kont w Tibii wystarczy wiedza :
1. Jak włączyć komputer 2. Jak się gra w Tibię Koniec |
![]() |