|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Edron
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Obstrukciorz
Profesja: Elite Knight
Gildia: RL Maly gruby Knight
Świat: Arcania
Poziom mag.: 8
|
![]() Witam, otóż parę dni temu powstało nowe forum.
Najpierw powiem że otrzymałem pozwolenie na zareklamowanie od Dr. Omader. Cytuj:
Forum jest nowe więc jeśli tam się rejestrujesz to przeczytaj Regulamin. Niedługo powstanie też strona poświęcona Fake'i oraz Sesjom. Resztę pytań do mnie lub do reszty Teamu: Zuma, Kogucik302, Idrael. Nazwa Strony: Są dwie nazwy forum, www.free-fake.gtw.pl lub jak kto woli www.fakerpg.xad.pl Pozdr~ Gotti
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() zaryzykuje
![]() zaraz sie zarejesteruje! Ale wyglad niczego sobie!
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cóż... Too late. fakei.fora.pl.
Ale ciesze się i życze powodzenia. Noobostwo się wyniesie xD
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() No ja już rozumiem linki w podpisach, nawet banery które tylko zajmóją miejsce, ale temat to już bezczelność, głównie dlatego że to forum chyba nie ma nawet dwóch dni.
No cóż, z pewnością jest to jedno z wielu które szybko upadnie, zanim się obejżycie ten temat spadnie na dalekie strony, podobnie jak forum. Ciekawi mnie troche skłąd tego forum, trzeba przyznać że sama śmietanka, mam nadzieje że opieka nad własnym forum pochłonie wam troche czasu i przestaniecie spamować dział Fake'i. Życzę z całego serca: Powodzenia, połamania nóg, a przede wszystkim szczęścia, bo to wam się przyda.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No, mam nadzieje ze sie pare osob wyniesie xD
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Gotti, Ty masz jakąś manie na punkcie tych
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Kurwa, rób swój kochany temacik z reklamą, ale za nic wysyłaj mi reklamówki na pm. Na dodatek z błędami... Trafiłem do elitarnego grona, które dostaje reklamę na pm plx?
Ok, jeśli już mi pierniczy na pm, to się zobaczy. Ok, załadowało się. Hm, skąd znam ten szablon? Zamiast loga(niedługo zobaczymy to arcydzieło) widzę to: Kod:
To jest własny nagłówek. Możesz go całkowicie zmienić w panelu admina, prawdopodobnie kolorystyka jest nieodpowiednia, możesz ją dobrać w zależności jakiego stylu używasz. Jezeli w kodzie HTML nagłówka wpiszesz tylko: get_from_template nagłówek portalu będzie pobierany z pliku portal_header.tpl w katalogu aktualnego stylu, działają w nim {ZMIENNE} stylów dokładnie tak samo jak w nagłówku forum. Co tu jeszcze jest? Oho, jakiś boski poradnik. Nie będę go opisywał, absolutny majstersztyk. Dam tylko jego fragmencik. Cytuj:
Menu za to prezentuje się następująco: Kod:
własny link Forum Strona Główna Użytkownicy Szukaj Grupy Rejestracja Statystyki Kto tu rzadzi :) wlasny link2 Głosowanie na temat forum. Treść posta: Cytuj:
Sesje RPG. Misza, powinieneś być dumny. Natchnąłeś ludzi bez pomysłu, mają po co żyć. Sesje są 4, nie będę ich opisywał, gdyż się nawet na dobre nie rozpoczęły. Jest jeden smaczek: jedna z nich nazywa się "Fallen Earth". Dziwnie znajoma nazwa. Patrzcie, jest nawet turniej fake'owy! Może nie dosłownie, bo przyjął nazwę "Starcie Tytanów". Piękna nazwa, aż chce się toczyć batalie. Niestety, pozgłaszała się tylko śmietanka administratorska, normalnych userów jak na lekarstwo. Regulamin do ST nie jest długi, ale bardzo treściwy: Cytuj:
Podziwiam was, stworzyliście przystań dla każdego rpg fake'owca. Jest to najlepszy serwis o fake'ach, profesjonalnie przygotowana witryna. Nareszcie wszystkie fajfusy się tam przeniosą. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Heh... heh? Heheheh?
Dobry pomysł, się nawet cieszę jak widzę tam parę znajomych użytkowników. Obejrzałem owy poradnik (czytaj: przeleciałem szybko po obrazkach) i na samym końcu ujrzałem coś bardzo ciekawego. Cytuj:
Co mnie zawiodło? "Kto tu rządzi" - wiecie, cały dumny wchodziłem na tą stronę, że zaraz zobaczę swoje imię/nick/nazwisko... Moje ego teraz poszło się przejść przez was :( Powodzenia i dobrej zabawy! :D
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 07-05-2007 o 18:39. Powód: Stop znęcaniu się! A nuż dorwą moje miejsce zamieszkania? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ciebie tu nie ma, byłeś pewno wcześniej/później. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dodatkowo ode mnie - jest nawet shoutbox. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cholera, trudno się pisze posty z taką ilością cytatów... okienko za małe. ;<
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 07-05-2007 o 23:53. Powód: mały błont |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nawet poprawnie odmieniac slow fake i sesja nie potrafia.
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Czego ty oczekujesz od bandy dzieciaków?
:/ A już myślałem, że cała gównażeria się tam wyniesie. Yare yare...
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Stargard
Imię: Bastler
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dragon Forces
Świat: Secura
Poziom: 85
Poziom mag.: 63
|
![]() calkiem nie zle ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Zaraz sie zarejestruje... ;]
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Buhahahahahaahahhh HACKED! Mam to na tapecie. Tak naprawdę to te forum albo by sie rozleciało albo wymarło. Jednak zostało Hackniente.....
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 20-05-2007 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() No włażę i koniec świata.. Co to ma być? Klupćię źą Mósk planoiewe.
A teraz na dodatek forum zostało hacknięte.... Koniec świata.. Jak można zmarnować tak dobry pomysł? 3a być idiotą z cukierkiem zamiast mózgu... Ludzie moglibyście zrobić SPECJALISTYCZNE forum a nie forum na ,,bazgrołki" które dzieci robiły w 1 godzinkę. Ja swojego 1 facka tworzę już 2 dni... i jeszcze go nie skończyłem. To tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Szkoda, że Orshabaalek nie napisze już ani jednego posta.
Do 'Nadrilla' na tym forum: ssij. Nie umiesz wymyślać sam nicka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby to robił gość z słownikiem a nie banda noobów (nie newbie, noobów)... mogłoby wyjść coś fajnego..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe zuma roxik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() żeby być modem musisz się wykazać. To moje motto... Tak samo jeśli chcesz mieć Admina. Wystarczy dowieść swej ,,lojalności" a dostaniesz moda na okres próbny.
Ogólnie wykonanie tego forum prosi o pomstwąęłe do ineeba ob ot lupieg orumf. PS>Ej ja chyba zrobię takie forum z fakam'i Na razie tyle ![]() |
![]() |
![]() |