|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam.
Niestety nie mogę odnaleźć NPC Hardekw Thais.Pytałem się graczy ,ale żaden z nich nie pisnął nawet słowa.Czy możecie jakąś strzałeczką na mapce wskazać te miejsce?Szukałem także na tibia.pl ,ale nie znalazłem miejsce "zamieszkania" tego NPC.Pozdrawiam i zgóry dzięki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Szukaj.
wiesz jak się idzie na fibule?A jak nie to na cyce na południu thais?to jak idziesz mijasz zamek-guild house on się tam kręci w okolicy bo nie stoi w jednym miejscu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Na game-chacie w Tibii zawsze Ci odpowiedza na takie pytanie.
Ale mapke Ci dam: ![]() Niektorzy gracze moga go gdzies odlurowac wiec jesli nie wystepowal by w tej okolicy poszukaj gdzie dalej ew. w miescie nawet. Edit: Za pozno moje info ![]() Ostatnio edytowany przez Kokio - 10-05-2007 o 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Stan: Na Emeryturze
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() Hardka nie da się odlurować...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lata po drodze na fibule, idz przy rzece i może go spotaksz. Jeśli nie czasem lata koło Guildhall.
@Edit O już znalazłeś ![]() Ostatnio edytowany przez paffelek - 12-05-2007 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2007
|
![]() Sorka ,ale stwierdzacie błędnie. Ta menda Hardek włóczy sie po całej okolicy tego zamku czasem można go spotkać nawet przy minosach jak go ktoś tam poprzesuwa. To najgorszy npc , trudno go znaleść. przy rzece praktycznie nigdy go nie ma
Ostatnio edytowany przez warlord4 - 21-05-2007 o 10:50. Powód: mały dopis |
![]() |
![]() |