![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() "Niemal dwa lata temu, wiosną 2005 roku na konsolę Xbox ukazała się gra Jade Empire. Była to produkcja zasłużonej dla gatunku komputerowych RPG firmy BioWare, znanej choćby z takich tytułów jak Baldur’s Gate czy Star Wars: Knights of the Old Republic. Obie te produkcje były wyjątkowe pod względem fabuły i rozrywki, jednakże wtórne, jeżeli chodzi o świat, w którym została osadzona akcja. Charakteryzowały się pieczołowitym oddaniem realiów uniwersum znanego z podręczników do RPG (Forgotten Realms) czy też z całego szeregu produktów zainspirowanych filmowymi Gwiezdnymi Wojnami." ![]() Wymagania sprzętowe: Procesor: 2 GHz Ram: 512 MB System: Win XP HDD: 8 GB Napęd: DVD-ROM Inne: DirectX 9.0c Macie? Graliście? Co sądzicie o Jade Empire? Ja tylko powiem, że całkiem fajna gra, ciekawa fabuła. Fajnie animacje, pojedynki ładnie wyglądają. Można wybrać właśny styl walki, pomocnika, ścieżkę dobra, lub zła (od czego później zależy rozwój postaci). Polecam, a teraz sam idę w to pograć ![]() Ostatnio edytowany przez Kedven - 22-05-2007 o 15:47. Powód: Dodaje wymagania sprzętowe |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: In a black grave...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() ![]() |
![]() Mam, aktualnie gram. Rodział 5. Postać to Świetlista Jen Zi. Jej Tysiąc Cięć w połączeniu ze Smokiem Burzy i Jadeitowym Golemem wymiata.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Ja wymiatam Skaczącym Tygrysem, dodałem też coś na ten kijek, ale żałuję, bo jest strasznie słaby ;d
|
![]() |
![]() |