Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.
-->
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-05-2007, 18:54   #1
Zbanowany

Grabarz'ek's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: pulnocne rubierze kontynentu tibijskiego zwane przez starych wedrowcuw ziemiom krwiozerczych orcuw

Stan: Zbanowany
Profesja: Knight
Świat: e policja elo
Poziom: 997
Skille: 1337/69
Poziom mag.: 00
Evul [Morgana] Haxoticus Squad PK

Przedstawiam wam czwartą część PK - owania teamu Haxoticus. Na obu filmach zaczynamy akcję w ~20 minucie, więc możecie przewinąć, no chyba że chcecie się trochę pośmiać z naszych tekstów Kręcę Ja, liderem jest Pain Kiler Panadolf/Se Dedaj.

Jeśli ktoś chce jeszcze dołączyć - przypominam GG lidera: 2558115

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25088 --> Podzieliliśmy się na dwie grupy (obie chyba poszły na guardy), mam nadzieję, że ktoś da filmik z drugiego teamu... --> "prawie" pada 40 lvl sorcerer - Ice Diable - zwróccie uwagę na jego komentarz na tibia.com

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25089
--> Na Ghostlandzie nikogo nie było, więc postanowiliśmy PK - ować w Carlin --> pada 33 lvl sorcerer (pod koniec było "małe" nieporozumienie...)

Później było jeszcze parę fragów, ale Ja już nie brałem w nich udziału. Jeśli ktoś z uczestników PK ma swój film, niech zapoda linka, a zedytuje temat i umieszczę filmik... Czekam jeszcze na info od lidera o pełnym loocie z ludzi

@Do lidera
Możesz mi i chyba 5 innym osobom wyjaśnić, czemu Koksiczek, który niby jest w naszym teamie, po zabiciu przez nas 33 lvl'a sam za***ał ~6 osób z naszej ekipy??
Grabarz'ek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

--> -->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-05-2007, 19:14   #2
Użytkownik Forum

dukos's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

ogolnie nudne i nie warte polecenia...
stary 26-05-2007, 20:37   #3
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Problem

Małe pomyłki? Cała ta akcja to był jeden wielki błąd. Obejrze ją dokładnie i sprawdze kto już nie pojdzie z nami PKować następnym razem
Napewno nie pojdą Ci ktorzy kompletnie olewali co mowilem.
Troche statystyk z dzisiaj:
zabili 2-3 osoby
padli 20-25 razy
Cos chyba WAM nie wyszlo, bo nie moge powiedziec, ze to byl moj sklad ktory zalozylem. Tylko nie kręćcie kolejnych filmow i nie podpisujcie "Haxoticus", bo ja ani nikt z pierwszego skladu nie bral udziału w akcji. Zanim my dobiegliśmy to padło 11 z was. Filmu z drugiej strony nie dam, bo ma 78 minut przez które nikt nie pada, bo tylko szukamy gdzie sie rozbiegliscie. Tak trudno sluchac rozkazow? Był podział na druzyny, byly kolorowe stroje, były plany PKowania na stronie od dwoch dni, byl TeamSpeak server prywatny i co? I każdy w swoją strone pobiegł, a jakies nooby co dopiero sie przylaczyly w tym tygodniu atakowaly mimo kilkunastu upomnien na TS i prywatym kanale. Osoby ktore zaatakowaly mimo tego, ze powiedzialem gdzie zbiorka i nawet nie powiedzieli, ze atakuja (?!?!) juz nie sa w skladzie, imiona wymienie jak obejrze dokladnie. Stary skład zabijał 25+ lvle w 4-5 osob i nikt nie padal. Atakujac w centrum carlin 25 knighta, zostalismy zaatakowani przez 32 sorca i 79 MS.. padly 2 z 9 osob, reszta zwiala. Tutaj co? Zaatakowaliscie w 12 osob 40 sorca i 11 z was padlo, bo ostatniego trapnelismy kiedy gonil go 40 sorc(ktory zwial)? Nie piszcie wiecej razy, ze "Haxoticus" sklad PKuje, jesli ja nie biore udzialu w akcji :>
Jak ktos ma jeszcze film z tej akcji to niech mi na GG da linka.
stary 26-05-2007, 20:59   #4
Użytkownik Forum

Pan Kracy's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz

Stan: Niegrający
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
Domyślny

Gesior to była totalna klapa z naszej strony -.- musisz wybierać porządnych ludzi a nie byle kogo kto napisze do Ciebie z tibia.pl musisz sprawdzać jakie mieli max lvle a nie brać do teamu "noobów" którzy w życiu nie mieli 30 lvla :S Pozdro mam nadzieje że wkońcu wybierzemy najlepszy team i będzie szło nam to pięknie.

do niego ^ to zmień sobie przeglądarkę ;] to nic nie kosztuje typie...

Moja jedyna Miłość to NIEBIESCY!!!
RUUUUUUUUUUUUUUUCH
Pan Kracy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania