|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na wstępie chciałbym zauważyć iż fake nie będzie w całości o assasinach.
Jest to tylko część dość zawiłej fabuły. Ale idźmy do fake'a. OPISY POSTACI Suhayl - Zginął i powstał umarłym. Niewidomy, ma 23 lata. Wyostrzone zmysły sprawiają, że jest cennym nabytkiem w każdej drużynie. Saher - 19 lat, najmłoszy i najmniej doświadczony. Lekkomyślny, często pakuje się w kłopoty. I to poważne. Aegnor - 27 lat. Przywódca drużyny White Robes, najbardziej inteligentny. Choć niewiele młodszego Suhayla traktuje jak syna, na Sahera ciągle musi wreszceć. Czasami między Suhem a nim są kłótnie. part 1 to nie prolog * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * ![]() * Na ostatnim screenie Suhayl specjalnie nie ma nicku, ponieważ to wiązałoby się z pokazaniem hp. Proszę o komenty. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Taka fabuła wyjęta z ,,Dare Devil" -.- No i jeszcze outfit suhayla zerzniety typowo od sahera tylko z głupawą pelerynką hero z 8.0 ... on i saher są braćmi czy jak, że te same szaty mają?
Super Hero -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Ty w każdym fake musisz być ślepy?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() 1.oufity czemu takie same -
2.fabula mi sie niepodoba - 3. za duzo dare devil - 4.ładna sklejka+ 4/10
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 12-07-2007 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() nie podoba mi sie
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() -brzydka sklejka.
-te przemyślenia są wręcz komiczne. -Super Hero? +Jeżeli to jest prolog to wg. mnie całkiem ładny(chodzi mi oto,że w końcu ktoś zrozumiał pojęcie "prolog") . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() micexDsdff
|
![]() |