|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 90
Skille: 82/80
|
![]() Po zrobieniu formata i zainstalowaniu wszystkich sterownikow , wszystko dziala zgodnie z planem. Problem jaki mam to "przywieszajaca sie tibia". Moja postac zatrzymuje sie co kilka kratek, co nie jest charakterystyczne dla lagów internetowych. Co moze byc przyczyna tych problemow? Framerate jaki mam w options>graphics wynosi 200. Moj sprzet obsluguje directa 9 (GF 6800GS) i nie sadzie by byly to problemy z virusami. Komp jest czysty bo zrobieniu formatu i uzywam Kasperskiego , AdAwera i Spybot Search & Destroy. Prosze o pomoc w tej sprawie
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawy problem...
pytanie: Czy gdy postać zawiesza się, zawiesza się także windows? Wygląda to na problem z dyskiem twardym, system nie umie odczytać(bądź zabiera mu to spory okres czasu) danych co powoduje zawieszenie się gry. Przeskanuj dysk scandiskiem (Star>Uruchom>CHKDSK>Enter). Może coś wykryje.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 90
Skille: 82/80
|
![]() Mam wrazenie ze zawiesza się sama tibia, o dziwo w innych gierkach typu Battle Field2 nie mam takich problemow
|
![]() |
![]() |