|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Otoz mam niewatpliwie noobowaty problem O_o Odrazu mowie ze mam PS 3 dni i jestem kompletna amatorka.
Moj problem wyglada tak : ![]() Jak probuje to rozwinac to kurde wlacza mi sie stona PS O_o Pytalam sie znajomych ocb ale nigdy tak nie mieli... ;x *** (jest to wersja probna PS bez zadnych kejgenow itd ;] )
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Ja mam wersje angielską więc sobie prztłumacz:
Window -> Workspace -> Default Workspace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() EE...
Jak masz ten niebieski pasek nad tym piórkiem, kliknij go 2 razy ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() abuahauhauhauh dzieki
![]() ![]()
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() O nie, Czesterka zrobi mi konkurencję!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie boj sie, nie robie grafik ;] raczej czekam na tablet : P
![]() |
![]() |