|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
|
![]() ~Tłuka sie:
Część DD i DDL, wiekszosc na czas wojny przeszła do gildi <> Redrum <> ~oraz: <> Justice <> gildia opozycyjna do DD, DDL, Redrum a w szczegonosci do temu Cerniaka, Articorz i reszty. GENEZA: Co do genezy, ciezko powiedziec jest cala prawde poniewaz obie strony sobie przeczą. Głównym powodem wydaje sie być śmierć Savage Funkstar, ktorego to zaszlachtowano na quescie z 2 DL. Przedstawiane są dwa rodzaje prawdy. ~DD,DDL,REDRUM: Funkstar jest zły spiskował, zabil potworki Barduka, woził sie po świecie, ma red skula i nie ma co gadać był taki zły ze powinien dednac i juz. ( hehe ) ~Justice: Zabito Funkstara dla jego equip ( sov, demon helmet, E-arm itd ) i dlatego, że sie postawił DreamTemowi. Historia troszke ubarwiona. <>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<> *<>*<>* Gdy najdzielniejsi wojownicy,magowie i szlachetni palladyni wybrali sie na paskudne stworzenia zwane przez pradawnych smokami wiekow ( DL ), wielu knigchcików dzielnych magów i strasznych palków w błyszczących zbrojachm zamiast walczyć z ognistymi bestiami zaczelo ciąć się nawzajem, czego wynikiem jest śmierć Funkstara zwanego tez sex-maszyną ![]() Nastąpiła era wojen... mordow, gwałtow i noobostwa. Czas i walki jakich świat nie widział. Albowiem powstal ten dzielny wojownik.....i wezwał lud do walki, wielu poszlo wślad za mistrzem, wielu walczy u jego boku jeszcze wiecej kończy swoj zywot ![]() Masa zrospaczonych i udreczonych hegemonią smokow ( DD ) stanelo do walki u boku Funkstara. Nadeszła pora walki, era wolności bodź zniewolenia. <>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<> *<>*<>* Teraz powaga. Obecnie Savage Funkstar i jego powstanie dstaje połbi. Cięzko jest się dziwić tak na marginesie. Czas wszystko wyjaśni. Zachęcam do udziału w wojnie ja jestem z DDL ( bo to moja gildia, coż możliwe ze nie stoje po stronie tych sprawiedliwych...ale coż aniołkiem nie jestem i bede walczył, dopuki sił i uh mi starczy. Proszę o sugestie newsy i opinie na temat tej ciekawej wojny. Błagam jakiegos moderatora o poprawienie ewentualnych literowek, mam dysgrafię i niedziałającego worda jest późno i możliwe ze popełnie duzo błedów. Dlatego byłbym bardzo wdzięczny za wszelakie poprawki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja jestem z Hiberny.DD i DDL chcą się grzać na Archonts czy na co?Jak coś to więcej kumpli mam w Archonts i po ich stronie jestem,ale ja jestem jeszcze za słaby by im pomóc i z resztą nie wiem w ogóle o co poszło.Relacjonuj dalej
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Hehe wojna juz jest
![]() tu macie kilka screenow i filmikow ;P http://jaks.ok.one.pl/tibia/war/ Jaks // Przemlu |
![]() |
![]() |