Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-08-2004, 01:17   #1
sir-wymiatacz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 07 2004

Evul Wojna Wojna Wojna ( Hiberna )

~Tłuka sie:
Część DD i DDL, wiekszosc na czas wojny przeszła do gildi <> Redrum <>
~oraz:
<> Justice <> gildia opozycyjna do DD, DDL, Redrum a w szczegonosci do temu Cerniaka, Articorz i reszty.

GENEZA: Co do genezy, ciezko powiedziec jest cala prawde poniewaz obie strony sobie przeczą. Głównym powodem wydaje sie być śmierć Savage Funkstar, ktorego to zaszlachtowano na quescie z 2 DL.

Przedstawiane są dwa rodzaje prawdy.
~DD,DDL,REDRUM: Funkstar jest zły spiskował, zabil potworki Barduka, woził sie po świecie, ma red skula i nie ma co gadać był taki zły ze powinien dednac i juz. ( hehe )
~Justice: Zabito Funkstara dla jego equip ( sov, demon helmet, E-arm itd ) i dlatego, że sie postawił DreamTemowi.

Historia troszke ubarwiona.
<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<> *<>*<>*
Gdy najdzielniejsi wojownicy,magowie i szlachetni palladyni wybrali sie na paskudne stworzenia zwane przez pradawnych smokami wiekow ( DL ), wielu knigchcików dzielnych magów i strasznych palków w błyszczących zbrojachm zamiast walczyć z ognistymi bestiami zaczelo ciąć się nawzajem, czego wynikiem jest śmierć Funkstara zwanego tez sex-maszyną
Nastąpiła era wojen... mordow, gwałtow i noobostwa. Czas i walki jakich świat nie widział. Albowiem powstal ten dzielny wojownik.....i wezwał lud do walki, wielu poszlo wślad za mistrzem, wielu walczy u jego boku jeszcze wiecej kończy swoj zywot
Masa zrospaczonych i udreczonych hegemonią smokow ( DD ) stanelo do walki u boku Funkstara. Nadeszła pora walki, era wolności bodź zniewolenia.
<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<>*<> *<>*<>*

Teraz powaga.
Obecnie Savage Funkstar i jego powstanie dstaje połbi. Cięzko jest się dziwić tak na marginesie. Czas wszystko wyjaśni.
Zachęcam do udziału w wojnie ja jestem z DDL ( bo to moja gildia, coż możliwe ze nie stoje po stronie tych sprawiedliwych...ale coż aniołkiem nie jestem i bede walczył, dopuki sił i uh mi starczy.

Proszę o sugestie newsy i opinie na temat tej ciekawej wojny.
Błagam jakiegos moderatora o poprawienie ewentualnych literowek, mam dysgrafię i niedziałającego worda jest późno i możliwe ze popełnie duzo błedów. Dlatego byłbym bardzo wdzięczny za wszelakie poprawki.
sir-wymiatacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-08-2004, 09:41   #2
Sty!a
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Białystok

Sty!a ma numer GG 1144804
Domyślny

Ja jestem z Hiberny.DD i DDL chcą się grzać na Archonts czy na co?Jak coś to więcej kumpli mam w Archonts i po ich stronie jestem,ale ja jestem jeszcze za słaby by im pomóc i z resztą nie wiem w ogóle o co poszło.Relacjonuj dalej
stary 01-10-2004, 22:41   #3
JaKs
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 07 2003

JaKs ma numer GG 2603744
Domyślny

Hehe wojna juz jest i puki co prowadzimy ;P

tu macie kilka screenow i filmikow ;P

http://jaks.ok.one.pl/tibia/war/

Jaks // Przemlu
JaKs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania