![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Lodz
![]() |
![]() Ten problem jest już od dłuzszego czasu wśród palladynów.Rzadko się o nim mówi ale jednak przemyka przez rozmowe,dlatego chciałem zakończyć ten spór...Jak ty sądzisz power bolt czy sds ? Co wedlug ciebie jest bardziej praktyczne ?
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Timothy - 11-11-2004 o 16:16. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Eee...
Nie ten dzial Poza tym power bolty sa zdeczka drogie ;/ i nie jestem pewien ale idzie sie z nimi na ciezsze questy (anni,demon helmet) Hmm ale low lv nie ma pieniedzy na takie rzeczy (zalezy jaki lv dla ciebie to low) Jednak palki nie musza chdzic na mocniejsze potworki bo jest to nieoplacalne ( no chyba ze jakies naprawde dobre skille i z ekipa na jakis wartosciowy hunt) Ostatnio edytowany przez Rankor - 11-11-2004 o 16:02. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Wiem,że są drogie ale sdsy również a dla niższych lvli bez mlvlu 15 power bolty to jedyne wyjscie na mocniejsze potworki.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() dla nizszych lvl'i bez 15 mag to ja polecam zwykle bolty
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jeżeli grasz paladynem(pamiętajcie że to sie pisze przez 1 L)to lepsze
są może drosze od sdkow power bolty ![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Jak sie nie ma 15 mlvl to sie nie chodzi na dobre potwory. Sd to podstawa natomiast pb to dodatek.
Sd zrobisz wiekszy dmg w krotszym czasie. Pb natomiast starczaja na dluzej jednak przy lepszych potworach liczy sie szybkosc. @re down Paladyn musi byc chyba jakas sierota jesli nie ma 15 mlvl na 50 lvl. Na bk nie chodzi sie bez blokera.
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 11-11-2004 o 17:31. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Power bolty nie sa wcale takie znakomite... mają bardzo rozrzutne hity tak jak i zwykłe bolty. Możesz nie trafić, może Ci nie siąśc... Sdki są najlepszym rozwiązaniem, lecz powinno się je używać tylko na takim lvlu kiedy hity bedą konkretniejsze, i na potwory które nie da się z boltów. Power bolty według mnie są niepraktyczne, długo się je robi, są drogie, i wcale nie dają TAKICH rezultatów. Może mi ktoś powiedzieć jakiś największy hit z p bolta w człowieka? Ale konkretny....
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Konkretny hit z p-oblta to 140 sam walnalem
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
|
![]() Slyszalem ze sila hitu PB nie zalezy od distansa, ale od mlvl. Ale i tak ja bym wybral SD. Power Bolty sa drogie, mozesz nie trafiac, a SD trafidz zawsze, SD to klasa sama w sobie. :tongue:
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No wiesz,ja wiem że liczy sie dist a nie mlvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2004
|
![]() PB sa TYLKO do PvP!!!
Ew. do questow! (zrob anni palem zwyklymi boltami...) PB przydaja sie tylko w PvP do comba PB+SD przydatne do 'wykanczania' z zaskoczenia przeciwnika na mniejszych lvlach (koles mysli ze jeszcze przezyje a ty mu combo odwalasz, moze zabic, sprawdzone ![]() Jak podczas wojny pal zacznie strzelac z pb do sorca to sorc to bedzie dostawal czesto po 100+, doloz do tego SD i drugiego pala i sorc jest zagrozony. Nie ma sensu uzywanie PB na dluzsza mete, na hunty czy cos w tym stylu, bo jest to po prostu nie oplacalne... jak pal huntuje to albo z samymi boltami, albo z SDkami (a bolty to tam przy okazji) na demo/wl |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ja sam jeszcze nigdy nie widziałem, żeby power bolty były używane w wojnach. To jest zbyt nieopłacalne. Lepiej już iść we dwóch z sdekami. Power bolty są używane tylko do wykonywania questów takich jak Annihilator, ewentualni Demon Quest.
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() mam pytanie jakie hity daja power bolty przy skillach 44/26 i 14lvlu ?
bo mi qumpel zrobil 100 i nie wiem jaki hity daja z takimi skillami? plz powiedzcie |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() ![]() to chyba bledne porownanie... Sudded Death i Power Bolt Post bez sensu? Your Inese |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Moim zdaniem te obie rzeczy są świetne i przydatne,ale power bolty dla paladynów to potęga a sdsy to magia a życiem paladynów jest łucznictwo
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Master Alucard
|
![]() Oczywiscie, ze sd.
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore