|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich!
dzisiaj mój kumpel widział demon legi i zrobił screena w ostatnim momencie na trade Czy to jest możliwe ? Chce żebyście napisali swoje zdanie! Skąd to może on miec? To na 100% nie jest żaden fake możecie mi uwieżyć na słowo ![]() Pozdro 600! http://img47.imageshack.us/img47/552...legigk8.th.jpg ![]() Bardzo prosze o komentarze!!! Ostatnio edytowany przez Zelimus - 30-07-2006 o 18:11. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() ło boze tez mi nowosc..........isara jest bardzo dawnym swiatem.
a demon legi byly kiedys na demon quescie.........del'toro posiadali te legi a kto jeszcze?? niewiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() OMG, EO ma tez Demon Legs i to nie jest jakas ciekowostka
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() dzieki za komentarze sie dowiezdialem czegos ![]() Pozdro 600 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: Opole
Imię: Arashis
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
to wreszcie jedyne czy nie ?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
|
![]() Jedyne, jak już pisał Arshis należą do Medioty. Była to nagroda dla pierwszej osoby która wykona dawny demon quest.
Ps: Naucz kolege angielskiego ![]()
<szakal> odkad wlaczyli exp x2 w tibii frekwencja w naszej szkole spadła o 40 % ... <- bash.org.pl Ostatnio edytowany przez Crazy Iwan - 31-07-2006 o 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
|
![]() Czasami wydaje mi się że większośc z was nie rozumuje. Ale skoro jest to forum i służy między innymi do udzielania porad bądź informacji to wam powiem. Na Isarze, demon Legi zosaly znalezione dawno temu przez Mediote Del'Toro który miał je przez dłuższy okres czasu. Póżniej sprzedał tą jedyną parę Bapsterowi (wtedy jeszcze Bapupie) za 3kk(miliony), on zaś pare miesięcy później sprzedał tego niezwykłego rare'a Cramlothowi za 3kk. I obecnie nosi je ten o to knight.
Warto też dodac, że Demon Legi są najdroższym itemem na Isarze (drugim po nich jest Arcane Staff, który jest w posiadaniu Terrepina). Mam nadzieję, że wytłumaczyłem wam skąd one są i kiedyś wam to się przyda. ![]() |
![]() |
![]() |