![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Ax
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 152
Poziom mag.: 8
|
![]() Na wstępie zaznacze, że jeśli chcesz skomentowac ten temat w stylu "ale noob", to sobie daruj, bo mam to w nosie
Otóż po uruchomieniu TibiaCam pojawia mi sie komunikat o nastepujacej tresci : The Tibia encountered a critical error and had to be stopped A detailed error report has been written to the error filw which you are asked to submit at your next login. A oto domniemane powody mojego problemu : Network.cpp 907: exception occured(ErrorCode = 0),reason: Control.cpp 1296 :exception occured(Type = 239),reason: Control.cpp 1221 : unknown packet type during login(Type =239) Mam nadzieje, ze oprocz bluzg doczekam sie takze jakiejkolwiek odpowiedzi na moj problem. Z gory dziekuje |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Poprostu wybrałęś złą wersję klienta... Nie moge sie powstrzymac - nei powiem "ale noob" tylko to nie jest dział "pomoc"
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
byc moze to nie dział "pomoc" ale gdzie takowy widziales? @temat wrong client.. nastepnym razem takie pytania szczelaj w dziale "inne"(zauwazylem ze wiele tibijczykow wlasnie tam siega o pomoc) bo nagorliwi uzytkownicy beda sie pluc ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @up
"takowy" powinno się stworzyc... a pomyliłem to forum z Tibia.org.pl też tam siędużo dzieje ;] |
![]() |