|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Pewnego dnia noob charem bawiłem sie w skulla.
Robiłem sobie skulla przed dp w ab'dendriel az nagle spróbowałem wejsć do dp no i sie udało wszyscy sie zdziwili. Stało to sie w świecie eternia. Nie jest to żaden foto monatrz wszyscy mówili lol ![]() Pozdrawiam tutaj jest link do zdjęcia jak i ss http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...cec3a4520.html ![]() ![]() Niech tibia.pl mnie zamieści na głównej stronie ![]() Pozdr Ostatnio edytowany przez topol385 - 09-02-2007 o 12:36. |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Stary bug.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() jak do temple z czacha sie dostac to wiem a jak do depo ? moze ktos cos konkretniej wytlumaczy ?
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Refugia
|
![]() Stawiasz fire fielda przed dp->idziesz do dp->ktoś wchodzi w fire fielda->masz skulla w dp
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Imię: Kametah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Family Alliance
Świat: Premia
Poziom: 51
|
![]() Nieda sie fire fieldem, poniewaz jak go rzucisz to robi się odrazu pz xd
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 50+
Skille: 76/75+
Poziom mag.: 5
|
![]() No dobra ale potem czekasz az ci minie battle wchodzisz do dp i ktos staje na ogien
![]() ![]()
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() tyle ze w tego fire fielda trzeba wejsc kilka sec po zuceniua, a nie po minucie
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh o ile pamietam to mozliwe by bylo stanie przy dp i wystrzelenie jakiejs runki, podczas gdy ty runka leci do typka to ty wlazisz do dp i masz sqla~ <chyba>
![]() dawno na pvp nie gralem xD ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
|
![]() nie wiem jak wejsc do dp na skula ale ja raz palkiem padlem jak mialem skula i zalogowalem sie w temple ze skulem. A do depo ? Hmm... jak skull ci znika(tak mruga) to batlle ci znika i możesz wchodzic do dp. Podejrzewam że skull zaczął mu mrugać i zaatakowal summona lub potwra(pod pd ab da sie lurnąć elfy) i wszedł do depo.
Ostatnio edytowany przez Ciupaga91 - 09-02-2007 o 17:36. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Ciupaga91 masz racje z tym miganiem skula jak skul zaczyna mrugac to murzemy robic wszystko wejśc do depo lognońc sie
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() @UP
slownik -.- kiedys mialem skulla w depo ale rzucilem ff ![]() po 2 nie mogla mu czacha migac czy tam mrugac jak mial pz ... zastanowcie sie ;P
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ojej skull mu migal co za rewelacja i uchwycil na screenie ten moment, zesrajcie sie jeszcze -.-
#Down I co jeszcze? Ostatnio edytowany przez Cashtan - 04-06-2007 o 16:08. Powód: Lubie Edytowac. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Stan: Początkujący
|
![]() Ja ostatnio widziałem przed depo jak stał red skull, dziewczyna go zaatakowała i jej wyskoczył white skull
![]() |
![]() |