![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chorzów - Gdzieś przy kompie.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() mam pytanie czy jedzenie ciągłe(jeden za drugim) jest lepsze od jedzenia co xxx czasu chodzi mi oto czy potem mają takie same działanie jeśli chodzi o długość
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Wodzisław Śl.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
POPIERAM ^.^
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
Imię: Dandrok Shadow
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zuo
Świat: Celesta
Poziom: 125
Skille: 19/26
Poziom mag.: 72
|
![]() najlepiej jesc nozem i widelcem ;] czasem lyzka tez sie przydaje : D
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
|
![]() Żeby nie zakładac nowego topicu, to napisze tutaj:
jaką pojemność ma każda postać pod kątem jedzenia? tzn ile możemy zjeść ( w sekundach przypożądkowanych do każdego pokarmu) ? Troche to zawiłe, ale myśle, że wiecie o co chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko ile % naladuje cie kazdy food pisze na tibia.erig.net ale oczywiswcie kto by tam wchodzil, przeciez ona jest po angielsku !!
![]() tibia.erig.net to wspaniala wikipedia, widac orientacyjne ceny itemow wszystkie wlasciwosci itp no ale coz.. Ostatnio edytowany przez Cashtan - 06-06-2007 o 20:17. Powód: Lubie Edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Radzim
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() Serdecznie służę pomocą:-) Otóż, każda postać (niezależnie od poziomu doświadczenia) może zjeść produktów, które łącznie będą dawały 18 minut uzupełniania życia i many. Obliczenia są proste (na przykładzie "ham"): 3(maksymalna ilość Ham'ów, które każda postać może zjeść)x360(tyle trwa uzupełnianie HP/Many przez jednego Ham'a)/60 ;]
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Jedz oszczednie, bo gdy zjesz 5 hamów to nie wydłuży ci to czasu działana. Będzie tyle trwał co po zjedzeniu 1.
P.S- Chyba temat można juz zamknąć |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mazix to nie tak. Gdy zjesz 1 ham... a potem jeszcze jeden to da taki sam efekt jak zjedzenie jeden po drugim
![]() Munch. Chomp. Yum. ![]()