Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Handel

Notki

Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj.

Opcje tematu
stary 11-06-2007, 22:27   #1
Flamon
Użytkownik Forum

Flamon's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
Flamon ma numer GG 7144111
Domyślny Firma Płomyki

Mam nadzieje że nie dostane warna albo nie zostanie mój temat usunięty.... Wiem że jest już temat o firmach ale raczej na Main

UWAGA!! UWAGA!! Firma Plomyki ma zaszczyt opowiedzieć o swoich usługach! Firma miedzy innymi oferuje: ORGANIZACJE ŚLUBÓW, PRZEPROWADZANI PRZEZ QUESTA, ZDOBYWANIE JEDZENIA, ZDOBYWANIE PRZEDMIOTÓW ADDONOWYCH. Cennik: Organizacja ślubów: Piętro u Toma. Oferuje: Wyżywienie, ochronę, księdza. Koszt: 100 gp. Piętro akademii + Dach Akademii. Oferuje: Wyżywienie, ochronę, księdza, popitki po ślubie, mały pokoik podczas nocy poślubnej . Koszt: 250 gp. Cały dom Normy + Stodoła + Most. Oferuje: Wyżywienie, ochrone, ksiedza, popitki, podruż młodej pary przez całe miasto . Koszt: 300 gp. Przeprowadzanie przez Quest: Katana Room. Samo przejście: 30 gp. Zabicie Szkieletów: +10 gp, Zabicie Rotów: + 50 gp. Copper Shield Quest: Samo przejście: 10 gp, Zabicie Bearów: +10 gp. Bear Room. Samo przejście: 20 gp, Zabicie Beara: +5 gp. Zabicie Orców: +10 gp. Zabicie Minoska: +10 gp. Zdobywanie jedzenia. Meat: 2 gp, Fish: 1gp za szt., Cheese: 1 gp za szt. Zdobywanie Przedmiotów Addonowych. Sprzedajemy Hurtowo. 5 Chicken Feathers: 50 gp. Czyli 10 = 100 gp, 20 = 200 gp itp., itd. Minotaur Leather: ------, Bear Paw" 3 Bear Paw = 150 gp. 5 Wolf Paw: 150 gp. Honey Comb:-----.

Wszystkie usługi można znaleźć na świecie: Nebula!

Niedługo rozszeżamy działalność także na inne światy! Między innymi: Arcania, Antica, Harmonia, Refugia! Bedziemy także sprzedawać niektóre itemki na mainie do addonów. Przesyłka będzie trwała do 2 dni. Płacimy na Rooku lub na Mainie. SZUKAMY LUDZI DO SPÓŁKI!

Pisać do:

Nebula - Rookstayer'Flamon
Arcania - (brak)
Antica - (brak)
Harmonia - (brak)
Refugia - (brak)

Ostatnio edytowany przez Flamon - 12-06-2007 o 15:59.
Flamon jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania