|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Mam nadzieje że nie dostane warna albo nie zostanie mój temat usunięty.... Wiem że jest już temat o firmach ale raczej na Main
![]() UWAGA!! UWAGA!! Firma Plomyki ma zaszczyt opowiedzieć o swoich usługach! Firma miedzy innymi oferuje: ORGANIZACJE ŚLUBÓW, PRZEPROWADZANI PRZEZ QUESTA, ZDOBYWANIE JEDZENIA, ZDOBYWANIE PRZEDMIOTÓW ADDONOWYCH. Cennik: Organizacja ślubów: Piętro u Toma. Oferuje: Wyżywienie, ochronę, księdza. Koszt: 100 gp. Piętro akademii + Dach Akademii. Oferuje: Wyżywienie, ochronę, księdza, popitki po ślubie, mały pokoik podczas nocy poślubnej ![]() ![]() Wszystkie usługi można znaleźć na świecie: Nebula! Niedługo rozszeżamy działalność także na inne światy! Między innymi: Arcania, Antica, Harmonia, Refugia! Bedziemy także sprzedawać niektóre itemki na mainie do addonów. Przesyłka będzie trwała do 2 dni. Płacimy na Rooku lub na Mainie. SZUKAMY LUDZI DO SPÓŁKI! Pisać do: Nebula - Rookstayer'Flamon Arcania - (brak) Antica - (brak) Harmonia - (brak) Refugia - (brak) Ostatnio edytowany przez Flamon - 12-06-2007 o 15:59. |
![]() |
|