|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Prince almighty
Profesja: Sorcerer
Gildia: Punk team
Świat: Valoria
Poziom: 16
Skille: none/18
Poziom mag.: 12
|
![]() Yoo,mam taki problem: mam 15(prawie 16)sorcka i nie wiem czy moge iść nim na zamek koło ab,stać mnie na kilka bp manasów,mam bp ih,qmple mówią że dam rade, i mówią że zerki są na poziomie +1,ale jak zeszłem pod ziemie było rojno od orków,i mało co tam nie padłem,ale zerkowi up&down samą różdżką zjechałem pół hp a on mi 230 many
![]() char:15 sorc,12mlvl,18 shielding eq:medusa shield,wand of drag,plate set,dark helmet,buty Prosze o szybką odpowiedź
Nie udowadniaj ludziom swojej wartości bo jeśli okaże ona się zbyt duża, będą ci zazdrościć ------- Dzisiaj, 00:46 Kerston Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: Wypier...!! Yyyy..., odejdź w pokoju. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Huncenie na zerku jest zupełnie NIEOPŁACALNE. Marny loot, za mocno wali, jeden mały lagg i leżysz. Dam radę, odpuść sobie.
A zerk jest na północno-zachodniej wierzy i chodzi przed Zamkiem na piętrze 0.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie zrozumiałeś mnie : nie chce huncić na zerku tylko na zamku xD tylko że tam na tym jak ja to nazywam podwórku są nawet 3 zerki(mi wyszły dwa a qmplowi raz 4)a zaraz jak sie wyjdzie na poziom 0 to jeden wita swoim toporkiem
![]() ![]() edit moge zrobić sobie lmm al hity bedą i tak malutkie...
Nie udowadniaj ludziom swojej wartości bo jeśli okaże ona się zbyt duża, będą ci zazdrościć ------- Dzisiaj, 00:46 Kerston Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: Wypier...!! Yyyy..., odejdź w pokoju. Ostatnio edytowany przez Kill_Bill - 03-06-2007 o 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Ahaaa
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Zapomnij o LMM ![]()
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 03-06-2007 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to tam są huntery? ![]() bedzie OstrO xXx xXx xXx xXx
Nie udowadniaj ludziom swojej wartości bo jeśli okaże ona się zbyt duża, będą ci zazdrościć ------- Dzisiaj, 00:46 Kerston Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: Wypier...!! Yyyy..., odejdź w pokoju. Ostatnio edytowany przez Kill_Bill - 03-06-2007 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
To chyba już nie te czasy... Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 03-06-2007 o 22:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() OFC nieopłacalne:
sword ring -100-500 gp halberd - 400 gp w sklepie battle axe - coś koło 80 ![]() ogólnie to zerk ma słaby def i knightem go łątwo ujebać ale ja sorc i boje sie wywalać na solo =]
Nie udowadniaj ludziom swojej wartości bo jeśli okaże ona się zbyt duża, będą ci zazdrościć ------- Dzisiaj, 00:46 Kerston Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: Wypier...!! Yyyy..., odejdź w pokoju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: Tychy
Imię: Czarny Zenek wedrowiec
Gildia: VX Team
Świat: Luminera
|
![]() 1. Odpusc se masz za maly lvl
2.Zerki sa oplacalne ale nie jak expisz na zamku gdzie sie respia 2 tylko na OF gdzie ich pelno, bo co masz Halberd (za 400gp w sklepie) 3.Zerki to raczej dla knighta a nie dla sorca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() a to sorki
![]() dobra widze że mnie nie rozumiecie więc ja chcę znaleźć taką taktykę żeby tego zerka ominąć albo ubić bez waste bo na zamku sie extra xpi =] i nie pleść żebym se odpuścił PS bloker na 60% niemożliwy
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() Możesz spróbować zerka wyciągnąć liną na wyższe piętro i niech on tam sobie biega, podczas gdy ty po powierzchni będziesz chodził, ale przy twoim levelu, to nawet taka operacja wiąże się z ryzykiem śmierci. PS. Nie rozumiem co gracze widzą w tym zamku. Przecież tam zwykle jest więcej ludzi niż potworów... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg ja słyszałem że na zamku można zarabiać więcej niż 60+ lvl na pohu,a jeśli ropne zerka na wyższy poziom i go NIE ubije to niżej zrespi sie nowy?
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Nawet w Erze tak dobrze nie ma.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: Tychy
Imię: Czarny Zenek wedrowiec
Gildia: VX Team
Świat: Luminera
|
![]() no wlasnie jak juz ktos wyzej napisal tam jest wiecej ludzi niz potworow i nawet jak se ropniesz tego zerka do gory to ktos go tam zabije i na dole sie zrespi nowy wiec mimo wszystko proponuje zebys sobie odpuscil ten zamek narazie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() tak btw skoro piszesz ze juz tam byles, to po co pytasz czy mozesz tam "huncic"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() Dlaczego robicie z zamku Elvenbane jakas rzeznie dla lowlewelowych sorcow?
1) Jesli na zamku jest pusto, to spokojnie expisz w podziemiach i na murach, nie wchodzac na wieze zerka i nie wychodzac na dziedziniec z zerkiem i minoguardem. 2) Jesli jest tloczno, to najlepiej wyjdz, bo zbyt wydajnie i tak nie poexpisz, a ktos moze zlurowac zerka pod schody i cie ztrapowac... Elvenbane nie jest dobrym expowiskiem. Mozna tam najwyzej pozbierac loota, zsolowac huntera lub zerka. Wydajnosc expa jest slaba, ze wzgledu na bliskosc ab i ilosc expiacych tam 15 sorcow, takich jak ty. Nos zawsze baga uhow, a spokojnie wyjdziesz z trapa z zerkiem. Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 04-06-2007 o 22:31. |
![]() |
![]() |