![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() "
Cytuj:
Czekam na odpowiedzi. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Sądzę, że w najbliższych latach rozpocznie się wojna z Iranem a później z Koreą Północną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Heh, Rosja oczywiście jak zwykle stara się zyskać jak najwięcej na swej sprzedaży gazu i udawać, że w Gruzji itp. nic się nie dzieje... Jakoś tych rusków nie lubię...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Jutro znikniesz z ulicy bez śladu, a Wald się uśmiechnie ironicznie ;p Rosja to już gospodarcza ruina, pozostałość po bardzo nieekonomicznym systemie. Najlepsze w tym jest to, że chcą udawać, że jest inaczej. @down, Ja liżę Waldowi, więc jestem bezpieczny. BTW HAIL WALD! URRA, URRA, URRA! A tak na serio, to szczerze wątpię w zagrożenie wojny z jakimiś krajami poza grupą tych z oficjalną religią Islamu. Ostatnio edytowany przez Korektor - 06-06-2007 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Korektor
Tak na dobrą sprawę też nie masz dużych szans na przetrwanie. A co on ma z tą Rosją? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Dlaczego przytoczyłeś tekst z 2006 roku? Szczyt w S. Petersburgu już się odbył. Obecnie przewodnictwo objęły Niemcy. Tematem przewodnim tego szczytu ma być walka z ociepleniem klimatu, pomoc krajom trzeciego Świata i liberalizacja handlu światowego, oraz jak się stosunki dyplomatyczne z Rosją a Stanami i ich sojusznikami.
@Korektor uspokój się...
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 06-06-2007 o 23:29. |
![]() |
![]() |