|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Inwigilmen
Profesja: Rookstayer
Świat: Vinera
Poziom: 28
Skille: 21/26
|
![]() Gdzie w Ankrahmun znajdę ghule?
Chodzi mi o to, gdzie mam kopać, oraz co ważniejsze, na jaki poziom zejść. Nie chciałbym wpaść na coś, co może teleportować mojego Knighta do Carlin gdzie jestem zameldowany ![]() Będę wdzięczny za mapkę z zaznaczoną dziurą. Znalazłem taką http://forum.tibia.pl/showthread.php...ight=Ankrahmun ale nie ma tam zaznaczonych miejsc gdzie są tylko ghule, szkielety i coś na ich poziomie, oraz na jakich poziomach występują groźniejsze potworki. Z góry dzięki za informacje
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() jezeli masz pacc to rozkop tomby Ghule sa zazwyczaj -1 -2 poziomow tomba
zazwyczaj w towarzystwie mumii i szkieletow
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Podanie dokladnego wejscia do tombu jest uznawane jako solucja do Acient Helmet Questa. ;/ Podpowiem, ze na org.peel (a fe) jest poradnik z opisanym respem we wszystkich tombach. Niestety nie ma chyba miejsca z samymi ghoulami. Zawsze na pietrze szlaja sie jakis jeden skarabeusz lub mumia.
EDIT: poradnik na org.pl Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 07-06-2007 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Inwigilmen
Profesja: Rookstayer
Świat: Vinera
Poziom: 28
Skille: 21/26
|
![]() Dlatego dałem link do tej mapki.
Nie trzeba mówić gdzie są, tylko wystarczy się odnieść do tego co już ktoś zrobił ![]() Zmartwiła mnie ta mumia. Nie miałem z nią wcześniej do czynienia, więc nie wiem jak jest w stanie uszkodzić mojego knighta :/ z listy potworków wygląda, że jest ona porównywalna hp i expem do cyklopa. Czy zabicie jej jest też porównywalne? I jak bardzo zatruwa (średnio ile hp na turę). A na dodatek paraliżuje ![]() I czy jest szybka. I jak bardzo jest w stanie wyssać energie na turę? Dużo tych pytań, ale nie zawaham się powiedzieć, że są one na miarę życia i śmierci! Mojego knighta co prawda, ale jednak ![]() seksowna_druidka dzięki za linka ![]()
Ostatnio edytowany przez Spojler22 - 07-06-2007 o 12:33. |
![]() |
![]() |