|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witajcie, mam do was parę pytań dotyczących miejsc gdzie szybko można zarobić (uzbierać) kasę dla Pacc-ów.
Pytam ponieważ własnie kupiłem pierszego w swoim zyciu pacca. Nie wiem gdzie iść i jak wygląda świat Premium. Dlatego prosze o pomoc, gdyż nie chciałbym by mój czas pacca zmarnował się a ja nic nie zdobył podczas jego trwania. Oprocz tego prosze o podanie miejsca (najlepiej ze screenem) gdzie można na tiqandzie poskilować na slimach. Każdy wie o co chodzi. I ostatnie pytanie. Pisze w quest, że Djinn questa mozna wykonać tylko od levela 35-40. Czy jak będe mial ponad 40lev nie będe mogl juz tego wykonać. Prosze wszystkich o możliwe odpowiedzenie na pytania. z góry serdecznie dziękuje. Jak będe mial więcej pytań to będe kontynuować wypowiedzi w kolejnych postach. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Frooget
![]() |
![]() Djinn quest najlepiej wykonywać od, 40+lvl, lecz knightem na takim levelu sam nie dasz rady. Co do skillowania to wg mnie nie warto na PACC'u, a w szczególności na pierwszym. A co do expienia to w zależności od Twoich skilli larvy, scraby, lizardy, małpy, tomby... Było dużo takich tematów poszukaj na forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szukam, szukam i jeszcze raz szukałem różnych tematów ale było ich mało i rzadek w pełni nie odpowiedział na moje pytania.
Prosze o odpowiedz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Vegoego
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: 18/24
Poziom mag.: 38
|
![]() Aj stary powinienes pierw poskillowac na FACC,duzo kasy uzbierasz na scarabach,larvach,ghulach(ogolnie w tombach)[sorki ze takie uposledzone(
![]() Knightem Djinn Quest najlepiej zrobic w jakiejs grupie. Zeby dowiedziec sie gdzie sa potwory ktore moglyby cie zalatwic proponuje wejscie na www.tibia.pl i przejrzec mape respawnu ![]() [wlasciwie to to samo co napisal Frooget ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Frooget
![]() |
![]() Wypadałoby abyś podał stan postaci wtedy będziemy mogli w większym stopniu pomóc.
Co do skillowanie zrobiłem małą mapkę chyba nie będziesz miał problemu z trafieniem do tych miejsc? ![]() Miejsc, które ja znam zaznaczyłem czerwoną kropką. Pierwsze z nich to domek, w którym znajduje się NPC, aby tam wejść należy mieć przy sobie matchete. Drugie z miejsc jest obok jaskini z krokodylami stajemy tam i już... ![]() Pozdrawiam, Frooget |
![]() |
![]() |