|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam. Otoz mam problem. Mam zaje.. lagi. Kumpel 2 pietra nizej ma ten sam internet gramy na jednym swiecie a on nie ma ani przez 2 sekundy laga a ja mam :/.
Posiadam lepszy komputer od niego. AMD sempron 2400+ 512 RAM Radeon 9250 128 MB On ma XP home edition, ja Professional. Czy to moze miec wplyw? Jezeli ktos wie od czego moze to zalezec niech da mi znac. Z gory thx. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() po co podajesz konfiguracje sprzetu jak lagi z tego nie wynikaja... -.-
poprostu masz cos z netem albo zlapales wiruchow itp
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() Lan? moze uzywasz jakiegos p2p ^^
Edit: @..::QRAS::..: owszem masz racje, aczkolwiek nie kazdy musi o tym wiedziec!
Tibia Char Info - Mój mały programik Ostatnio edytowany przez Wrotek - 09-06-2007 o 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() spyware, adware?
przeskanuj sobie ad-aware moze masz syfy na kompie(jak dawno nie skanowales a uzywasz ie to sie nie dziw ze moze byc tego pelno) jak nie pomoze zrob sobie postac na innym serwie
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Uzywam mozilli, ale skanowalem i rzeczywiscie sa 3 trojany ale nie wiem why ale nie da sie ich usunac. We wtorek robie format moze to cos pomoze ale dzieki za wskazowki
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() mój friend mawiał : To nie ściągaj pronuchów...
![]() |
![]() |
![]() |