![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() A gry nie 3d? Znacie jakieś?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() "Pong". Grywalność podobna, grafika taka sama, animacje na tym samym poziomie i te zaciekłe pojedynki... tylko Uhów brakuje.
LOL. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Powiem krotko:
xD Dzieki Khan, napewno sproboje(j0k3) ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() diablo 1, starcraft, eye of the beholder 2, dungeon master 2, master of magic, master of orion 1 i 2, terminator: future shock, terminator: skynet, doom 2, doom, civilization, ultima V, genghis khan 2, milionerzy, might & magic 3, dungeon master, the lost vikings, timeshock, duke nukem 3d, contra, scorch, scorched 3d, pacman, tetris, wolfenstein, civilization 2, warcraft, warcraft 2, age of empires, black crypt, doom 2d, teenagent,
jeszcze?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() re up nonono nie wiedzialem ze tutaj siedza koneserzy
![]() ja osobiscie jak mi sie nudzi gram w kolko i krzyzyk, a wlasciwie w ciemne kolko i jasne kolko na swojej komorce... polecam gre przygodowo zrecznosciawa "zmus windowsa do bezawaryjnego dzialania przez 9 dni" mi sie osobiscie jeszcze nie przytrafilo zebym potrafil podtrzymac windowsa przez dluzej niz 9 dni...nie mowie tu oczywiscie o zastosowaniach czysto serwerowych gdzie windows potrafi przetrwac przez 40+ dni, tylko o windowsie na ktorym "cos sie dzieje"
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|