|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() Mam problem, a mianowicie chcem zrobic sobie paladina w związku z update i nie wiem czy wybrac server n-pvp czy pvp. Waham się bo:
- Na serverze pvp jest łatwo o skillowanie - Na serverze pvp jest łatwo zginąc przez jakiegos pk ( i oczywiscie koniec z tą postacią) - Na serverze n-pvp trudno skillowac paladinem - Na serverze n-pvp nie ma obawy że zginę - Na serverze n-pvp nie moge się ,,odwidzięczyc'' jakiemuś noobowi za kradzież lootbaga. Pomóżcie mi prosze. Z góry thx ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sonic
Świat: Silvera
Poziom: 20
Skille: 20
Poziom mag.: 18
|
![]() Było to na forum już, jeśli nie zapytaj wujka gogle już.
Ps. Noob : - Na serverze pvp jest łatwo zginąc przez jakiegos pk ( i oczywiscie koniec z tą postacią)
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kolejny idiotyczny temat z serii 'iść w prawo czy w lewo?'. Sam zdecyduj, bo to naprawdę nie jest dylemat wielkiej wagi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() No dobra, widze ze nie moge liczyc tu na wasza pomoc. Wybieram server pvp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Prince almighty
Profesja: Sorcerer
Gildia: Punk team
Świat: Valoria
Poziom: 16
Skille: none/18
Poziom mag.: 12
|
![]() www.żal.pl
polecam pvp ,jak cie ubije pk możesz wyskoczyć przez okno albo powiesić sie na wieży w ab, jeśli masz pacc popełnić samobójstwo na demonie(jeśli wiesz co to jest)
Nie udowadniaj ludziom swojej wartości bo jeśli okaże ona się zbyt duża, będą ci zazdrościć ------- Dzisiaj, 00:46 Kerston Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: Wypier...!! Yyyy..., odejdź w pokoju. |
![]() |
![]() |