![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sword Fighter
Profesja: Knight
Świat: Danera
![]() |
![]() Każda bron prucz dystansowej/rozdzek, rodow jest dla knighta bylo juz mase tematow co wybrac wystarczy tylko poszukac
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Wybierając cluba musisz sie liczyć z tym ze nie masz do wyboru duzo broni obuchowych (najczesciej war hammer albo skull staff) chyba że wpadnie ci w łape arcane staff
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ja wale ze sworda i bardzo dobrze mi z tym
![]() Za nic nie zmienił bym tego typu broni. Nawet gdyby wpadł mi w łapę sca to sellnoł bym go ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() hymmm
znam dużo 100 lvl którzy po dojściu do tego lvl przerzucali się na inne bronie, lecz moim zdaniem to wybór każdego z nas czym walczymy. Teras po updatcie jest nowy club arcane staf więc rycki na wysokich lvl którzy nie zmienili swojej koncepcji mają troche lżej. Gdybym miał doradzić, chcesz grać dłużej??? Wybierz inną broń---> krócej bierz cluby, no chyba że jesteś wielkim miłośnikiem clubów ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() a ja zawsze lubiłem cluby... wkurza mnie jak wychodze z roka chce poexpić a potem skila wbić (aby PK niezabił wbijam 9 lvl) a tu nikt nie sella przez 2 dni np k axa albo fire sworda;/
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem to axe jest najlepszy.Może nie najtanszy ale lepszy od sworda.Więcej ataku a giant sword to takie ciężkie i nieładne bydło.A dragon lance to kulturka, więcej ataku,lżejsze.Tylko najt ma 1 wielką wade mainowicie demca uderzysz tylko z burstów i najwyzej ice rapier co jest wielkim waste(chociaż dla high lvla to nie) po 2 przy skillowaniu jest bardzo łatwo paść przez pk(o światach pvp).Sam mam najta i jest bardzo fajny dużo hp,na 30lvlu many nie jest tak mało bo powyzej 100+ ogólnie najcik to bardzo fajna profa.POLECAM NAJTA I AXE.
Pozdro.. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Moim knightem waliłem z cluba. Bardzo dobrze szło, z wh solowałem dragi. Twój wybór...
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Breinen
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom mag.: 40
|
![]() takoż gram obecnie rycerzem i mój wybór padł na axe , cluba raczej nie polecam gdyż jak już przedmówcy wspomnieli jest ich niewielki wybór oraz ustępują pod niemal każdym względem ( oprócz ceny ) innym rodzajom broni
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem każdy broń ma coś dobrego...
np. sword ma najlepszy def ale drogi... Cluby wcale nie są słabe (na low lvl kupujesz taniego wh i jedziesz expić ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() @topic
Skoro club nei nadaje sie dla knighta to po co wprowadzono Arcane Staff? @Brainen Oprocz niskiej ceny, sa rowniez lekkie (skull staff 1 ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() hmmm swordy sa drogie tak jak powiedzial kolega u gory ,axe ma malo defa jak i club ale dzieki axe np k axe f axe mozna nosic takze shielda wiec mozna odrobic tego defa wiec mozna miec def i atak club sie nie oplaca z tych mocniejszych broni chyba wszystkie sa 2 reczne wiec potworki moga duzo wycinac a sword to chyba najlepsza bron bo ma na rowno def i atak moze nie ma wiecej od axe i cluba ale za to ma tez defa zredukowanego na rowny innymi slowy club ma atak 10 def 0 axe ma z 7 atk + shield 5 a swork moze 6 atk i 6 def (moze )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |