|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam jedno pytanie dotyczące skillowania. Otóż słyszałem ze gdy im dłuzej skillujemy na jednym potworze tym o mocnej nas rani?
![]() Chodzi mi tu o obrazenia z ręki nie z magii. Chociarz jesli z magi tez mocnej uderza to prosilbym o odpowiedz xD ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Krakow
Świat: Unitera/Askara
|
![]() Nikt tego oficjalnie nie potwierdzil, aczkolwiek duzo ludzi (lacznie ze mna) twierdzi ze tak co widac chociazby po trenieniu 6h na 1 slime. Na poczatku na full def z k-setem nie moze w ciebie trafic a po pewnym czasie dostajesz hity dochodzace nawet to 50 hp. A wytrenilem juz 2 knightow do 60+ i jednego do 73 wiec troche sie orientuje. Co do atakow magicznych to nie mam pojecia.
Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Są 2 możliwości.
1. Albo to z powodu staminy (która maleje z czasem) ale wątpie w to 2. Potworek sie wyskilował. Słyszałem o tym ze potwory tez skillują. Pozdro Y4pq |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() skillują - 10h ze spideram da efekt taki że convice i można zabić orca ba bije jak glupi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Belchatow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thean Everi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mare
Świat: Danubia
Poziom: 107
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Hmm stamina nie maleje przynajmniej nie na slimach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Nervarien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
|
![]() Ta, to prawda. Widzialem kiedys na filmiku z Tibicams jak spider (tak, zwykly spider) ciora po 40 w kolesia w plate secie i dwarven shield.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 61
Skille: 24/29
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Zgadza się w 100% po kilku godzinach treningu ze slime musisz zacząć używać UH albo zmienić matkę.
Wytrenowałem knighta do 85/85 a obecnego do 81/80 więc wiem o czym mówię. Jednak przy okazji chcę wam zwrócić uwagę że jeśli bijesz ciągle te same monstery to również twoje hity z czasem nabierają nieco mocy! Kiedyś miałem ciśnienie na kasę i biłem ciągle ghoule. Pomimo tego że nie skoczył mi ani skill ani lvl po paru godzninach ghoul był właściwie zawsze na jeden strzał. Jedyny problem w tych eksperymentach to to że kilka godzin z ghoulami czy slimami powoduje że Tibia nudzi się na dłuższą chwile Edit: Właśnie zrobiłem mały test i po 6 godzinach skilowania przy skilu 81 shieldingu z MMS mama slim potrafiła walnąć za 64 :/ Regrds. Bruno. Ostatnio edytowany przez Bruno II - 29-06-2007 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Wlkp
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Tak Tak tak! Potwory też skilują.. Widziałem kiedyś jak ktoś robił taki mały teścik (ludze robią głupoty z nudów) no i owy ktoś Dostał od zwykłego spidera za bodajże 68, bez eq
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ManU Lisek
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() 1.na slimach staminy nie ubywa
2.staminy by trzeba bylo zuzyc duzo zeby nas mocniej bily stworki 3.potworki skilluja trenowalem juz 23844296497236 razy na slimach i jeszcze zauwazylem ze przed up datem zaczynal mnie lac po 50 gdzies po 3-4h a po up dacie za tyle zaczyna bic po 0,5-1h :/ ogolnie kiedys na slimach bylo lepiej bo tak szybko nie padaly i mnie nie tyraly ale coz chyba juz mowie nie na temat ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Loiru Ragu
Profesja: Paladin
Świat: Menera
Poziom: 33
Skille: 70/53
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Ja miałem tylko 1 knighta którym wbiłem 75/75 i mi też się "wydaje" że po 2-3 godzinach jakoś tak mocniej i częściej obrywałem.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Staminy ubywa przez cały czas jak jestesmy zalogowani.
Pozdro Y4pq |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility