|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2007
|
![]() Witam.
Mam 8 level i dopiero weszłem na Mainland.Jestem Sorecerem i posiadam już swoją własną różdżkę ale mam problem.Mianowicie na Mainlandzie dozwolone jest zabijanie graczy.Trochę boję się tego bo wielu jest tych co mają powyżej 10 levelu.Jestem na Thais.Czy moglibyście podać sposoby na to jak nie zostać zabitym na Mainlandzie albo jak się bronić.Gram na serwerze "'Thoria". Pomożcie......... Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Grajek_fryzjer - 09-06-2007 o 19:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Expij spokojnie, kup sobie ze 3 life fluidy. Jakby ktos Cie atakowal to uciekaj do Temple lub Depo, tam PK nie maja wstepu. Nie prowokuj ludzi, nie wyzywaj ich, nie zabijaj ich potworkow to nie powinni Cie bic. Pozdro.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Jeśli boisz się dedów od PK graj na non-pvp. Ale jak już na pvp grasz to nawet stosując się do rad jakie napisał Dark i tak zdaży ci się zginąć. Trzeba być wytrwałym na pvp. Od pewnego lvlu bedzie już lepiej, bo trudniej bedzie cie zabić. Początek jest najgorszy.
Powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() Cytuj:
i tak padniesz przez pk Musisz grać i expic nie przejmując się śmiercią która i tak nastąpi. Zresztą każdy napewno przynajmniej raz padł, albo padnie ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Kościerzyna
Stan: Niegrający
Imię: Elite Pandoria
Profesja: Knight
Gildia: >>>---------<<<
Świat: Pandoria
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() @up
MDW padł napewno kilka razy. @autor Zauważ, ze cachero co chwile pada i nie przejmuje się tym bo wie, że mozna to odrobic i gra dalej. Tibia to tylko gra, i nie możesz przejmować się śmiercią przez potwora albo pk. Najwyżej mozna się przejąć hackiem ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Imię: Sword Fighter
Świat: Danera
![]() |
![]() Ja jak sobie padne to zalogowuje sie na 2 har i delikfent (jesli ma ~mój lvl 2 hara ) pada 2 razy
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Mysl czlowieku mysl! To jedyne, ktoremu mozesz zaufac. ;]
Ale jezeli chodzi o kenkrety to: po 1 primo: Nie rob blizniemu swemu co tobie nie mile. po 2 primo: Od czasu do czasu pomoz komus jezeli nadejdzie taka okazja. (zalapiesz znajomych) po 3 primo: Zawsze nos przy sobie cos do leczenia np uhy, life fluidy itp i po 4 secundo: cwicz mlvl. ;p Mozesz tez poczytac pare artykulow dotyczacych gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ex. Zaxevo
Świat: Kyra
Poziom: 43
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie rzucaj się w oczy, expij na mało zaludnionych miejscach. Powoli wbijesz lvl i zyskasz jakiś tam respect
![]() Noś zawsze coś do leczenia. Jak spotkasz PK to zwiewaj w stronę DP/Temple i krzycz PK!! ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
|
![]() paść i tak w końcu padniesz bo widze ze chyba nowicjuszem jesteś to pewnie cie ubiją pare razy na dobry początek
![]() nie idź z jakimis nieznajomymi w odlegle miejsca albo ciemne korytarzyki no i ogolnie znajdz sobie kumpla jakiegos bo we 2 zawsze lepiej łazić na początku a jak coś zawsze ci pomoże ![]() |
![]() |
![]() |