![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() poi na guardii w wykonaniu gildii Achromatize sami ocencie
![]() http://www.***********.com/764274236.html (*********** w miejsce *)
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() s p e e d y s h a r e.com/764274236.html
Filmik nudny i nieciekawy, bo nie widać prawdziwej akcji. Osoba, która go nagrywała miała jedynie blokować resp, a jak widać właziła wszędzie gdzie się da i jedynie przeszkadzała drużynie czyszczącej (na którą nawiasem mówiąc składały się gildie Achromatize i Tranquilibrium). Zresztą... większość osób, które zapłaciły nam za pomoc w queście zachowywały się jak ostatnie nooby - nie potrafiły wypełnić prostych poleceń przez co jedynie ilość ofiar niepotrzebnie się zwiększyła. Lider też szczególnie nie zabłysł, bo egoistycznie dowodził, nie zważając na mądre rady z naszej strony. Kto normalny zaczyna od najłatwiejszych seali? Kto normalny robi Pumin seal jako czwarty? No ale cóż poradzić, on wiedział lepiej... Wielu członków killing teamu (razem z nim) przypłaciło jego rozkazy życiem. No, ale grunt, że udało nam się wykonać quest. Ja jednak więcej z nimi nie pójdę, szkoda moich nerwów.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: In your nightmare
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Rothes, pisze sie nie zabłysnął a nie "nie zabłysł". A co do questa to fakt faktem ze wykonanie nie bylo rewelacyjne ale bywalo gorzej.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() sry nie wiem jak bo 1st raz daje film wiec wybaczcie
![]()
Acan~ Deamon of Chaos [13]: kurwa pomoz ktos w tym labiryncie pisze po polsku bo nie umiem po ang macie 5sekund and wszyscy hnted .. P.S kupie tarcze z okiem i miecz w ogniu 17:38 Argoteon [13]: huja buja sprzedam kupe. W woreczkach i na wage.oczywiesci oferuje najczesciej kupowan produkt czllllii przedwojennaprezerwatywa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
|
![]() Sporo osób quest'a zaczeło wcześniej (w innym teamie) i potrzebowało tylko 2-3 seale wiec zdecydowaliśmy, że jeżeli mamy paść na tych najtrudniejszych i zakończyć questa bez zadnej nagrody, to chodziaż dobrze by bylo aby Ci którzy byli prawie przy koncówce wykonali PoI.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |