|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() Wiem że to brzmi głupio... ale moim zdaniem to straszna rzecz. Sytuacja z przed 5 minut. Expie sobie w cyclopolis z monkiem. Mam 27 lvl i jest to dla mnie miła metoda relaksującego expienia bez strat kasy. Nagle podlatuje do mnie gostek 2lvl niżej ode mnie i mi monka zabija. Reason? "bo kosisz całe piętro, a z monkiem twój exp i tak "sux"". Pomijam kwestie tego kolesia i zabicia mi monków, bo potem sie dogadaliliśmy. Ale chodzi o sam fakt, dlaczego atakowanie summonów nie powoduje pojawienia się czachy? Rozumiem, kiedyś tak nie mogło być, bo missclick'i by twożyły okazje do setek tysiecy pułapek prawie wszędzie i na każdym lvlu... a widząc np. Fire Elementala nie zastanawiamy się tylko walimy. Ale teraz jest ta blokada... i atak summona mógłby powodować czache. Można by nasze summony, bądź co bądź warte parę runek bronić, nie ryzując czaszki i śmierci z rąk "przypadkowego High lvl'a"... Co wy na to? Gdzie i komu można napisać żeby CipSoft się nad tym zastanowił?
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() PK- player~
A nie summon : D A co do tematu to jest duzo podobnych problemow ktore tworza nooby. Nie wszystko od razu moze kiedys Cipsoft i tym sie zajmie. Oczywiscie dobrze jak zaproponujesz cos na tibi.com Narazie jedynym wyjsciem jest dogadanie sie, albo zabicie tego ktory Ci przeszkadza, choc z tym moga wiazac sie problemy.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Wam sie w glowach poprzewracalo???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz??? Dlaczego niby ktoś ma mieć prawo do atakowania twojego summona??? No może mi to wytłumaczysz ???
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Było go zabić i problem z głowy.
Gram w Tibię ponad 3 lata, z czego aktywnie sorcami grałem większą część. Expiłem z sumonami masę razy, a zabili mi je tylko raz i to przy okazji zabijania mnie. Ja tu nie widzę problemu. Te 600 mp od Tibii 7.6 to mały problem. Otrzyj nosek i graj dalej, bo to nie tragedia. Ostatnio edytowany przez ripper - 15-06-2007 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem to zła nazwa tematu...
"PKowanie" pochodzi od "PK" , czyli Player Killing. Summon nie jest graczem , czyli nie da sie go zpkować. Więc czaszki nie można dostać za zabicie summmona , ponieważ summon nie jest graczem , a czaszke dostaje się tylko za PK ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Jak nie chcesz, żeby ci zabijali summonów/ciebie to idź na no pvp.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() 50% się zgadam
50% nie A dlaczego to już mi się nie chce tłumaczyć...