|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
Lokacja: nie pamietam
![]() |
![]() Chcialbym byscie pisali tutaj o waszych najlepszych huntach moze pyc pod kadym wzglendem np.expa zdobytego,lootu,fuksa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() to ja kiedys poszedlem z kolega pallym i knightem (ja bylem sorcem) na dle ubijamy je lejemy lejemy 10 zabitych , 20 zabitych . 30 zabitych , 34 zabite , mielismy konczyc kilka "K" w zlocie kilka t bookow grzyki itp poszlismy na jescze 1 zalamani a tu nam royal helmet wylecial
![]() Ostatnio edytowany przez voolygar - 03-10-2004 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 12:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Dla mnie najlepszym questem byl beholder quest wykonany po ostatnim update(czyli beho zaczely jak nacpane walic).Na quescie bylem z kumplem low levelm.Sam przed update tego questa wykonalem(ale to bylo proste).Kumpel sobie stal a ja beho meczylem.Pozniej bylo gorzej bo gostek lagi zlapal i mnie nie ropna.Prawie sobie deadnalem ale bylo jeszcze 80mp na exura vite
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Kiedys na bhach, juz w drugim byl 2-handed, a w trzecim bh-shield. Potem zabilem jeszcze z 20-25 ale poza 2-handedami i m-starami nic ciekawego
Dzis maly drag hunt, zabilem 8 dragow, w trzecim byly p-legi, a w szostym serpent ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Uuuuuuu... Nie iwem czy jest cos do chwalenia sie. Chyba te kilka fire devili knightem i ds paladynem
![]() A sorem ktorego znalazlem z eMula to sie zabijam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() muj najlepszy hunt to byl jak gralem 35 lv bylismy na dl z kolegami i na początku wypadaly nam badziewie takie jak:dragon hamy,kasa,t book zabilismy 21 dl.na nastempny dzien logujemy sie i idziemy znuw na dl
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Jak jeszcze grałem moim sorcem (28lvl) to poszłeł samemu na GSa...wszystko perfect....635 many full...energy ring...BP SD..i ide na bagno. Wchodze...jest menda...no to naparzam...1....2..sd...i widze you lose 298 mana to attack by a Giant spider. Walnął we mnie kilka razy...walka zakonczyła sie tak : GS= Death... Ja= 4 hitpoints + Time ring jako loot
![]() Quest: Tak samo jak grałem moim sorcem...mając 26lvl wybrałem sie z 7 osobową ekipą na draconia quest. Było pełno zabawnych onentów np. Kiedy sie mnie pytają "Masz runki"...a ja zamiast odpowiedziec ze nie to.."Adori gran"...i słysze.."Ty debilu!!...A co z maną na niewidke!!"...hehe..było troche zamotania ale dali mi fluidy....i te 5 DS'uw grzecznie z qumplem połozylismy "spac"...gorzej bylo z kluczami bo to juz byla motanina...zamiast czekac az dam destroye tokumpel przebiegl przez energy fieldy...i zostal na red hp...heh. Jeszcze mnie kicknęło w momencie bez odwrotu...na szczęśćie udało mi sie zalogować. Jeżeli wystąpił tu quest spoling to proszę o skasowanie częśći posta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
Lokacja: nie pamietam
![]() |
![]() Dzis znalazlem super miejsce na expa a 20 minut 13 k z kolega zrobilismy i mialem pierwsze solo starcie z vampem ktore wygralem i wypadl ice rapier a pozatym ancient shield,s-ring,pare amuletow i ozdob i 2k w gp
|
![]() |
![]() |