|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/25361
to juz 5 czesc PK Teamu RySZ xD tym razem od 15 druta i 14 knighta padaja 14, 17 i 21 lvle ;] @edit cos na zachete ![]() xD! Ostatnio edytowany przez DexteroO - 31-05-2007 o 23:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Evul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasem kocham popatrzec na takie filmiki ; d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() kapitalne nicki macie
![]() ![]() poza nickami to film denny ![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @dexteroO
tylko nie noob-pvp. gram na npvp to nie chce aby moja gra polegala na odrabianiu lvl. bede gral 2 lata, komus cos odjebie i hunted. i co? mam robic nowego chara? bez sensu... zobacz inne chary dexterciu. gram na saphirze. zbieram materialy do wmv. zobacz na tibia.com takie osoby jak "Natia Xine" albo "Probrematic". maja wieksze lvl ode mnie a jednak nie zdolali mnie pokonac ;p nie chodzi o umiejetnosci pvp. poprostu zabijanie ~15 lvl, noobow ktorzy przy sobie nie nosza niczego poza pustym bp nie jest ciekawe. nie ma z nich loota i wogole... do bani.
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@edit ubiles 44 lvl, ale co to za sztuka gdy stawiasz 2 fe, podchodzisz do typa, fe wala combo za 300~, ty dodajesz sd za 100~ i taki koles pada... @edit2 @down a ty idz na swoje noob-pvp zobaczyc, czy cie jakis pk'er nie bije ;] Ostatnio edytowany przez DexteroO - 01-06-2007 o 13:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up a co za sztuka zabic 14 lvl kiedy jest was 2 po 15 lvl a taki noobek nie ma sie jak bronic?
teraz loota nie bylo, i nie obchodzi mnie co ty kiedys lootles. dalem komantarz do filmu... tego ...kolejny ktory oczekuje tylko komentow typu gz, super film itp ja tu juz nie zagladne. idz masterze of pe fał pe ze swoim moonlight rodem zabijac kolejne 15 lvl. gl
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 24
Skille: 6x/5x
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wy sie nie znacie film na 8/10 bo wygladalo jak zwiedzanie miasta.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |