|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Ja myślę że exori i exori gran będą dla pacc a te niby hmm i gfb dla facc.
W końcu cipsoft "zabrał" gfb i hmm na rzecz nowych czarów.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() chciałbym by chociaż rzut i uderzenie w ziemie było dla facc. pacaa tak nie kupię
a jak myśli reszta na ten temat?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() beda tylko dla pacc to jest pewne, z czegos musza zyc, a nowe czary to jest kolejny dobry powod zeby kupic pacca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() tu nie ma czegos takiego ' co mysla inni'
tutaj trzeba czekac, bez zbednych spekulacji i domyslow. kolejny spam topic, ludzie cierpliwosci i skonczie z takimi tematami typu " czy czary beda dla pacc?" "czy sorc bedzie udupiony?" itd itp etc. dajcie spokoj...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() niech to niech to niech to szkoda tak do kupna pacc mnie nie zmuszą (teraz może w przyszłości )
mogli by chociaż 1 dla facc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Płock
![]() |
![]() To nie beda czary tylko umiejetnosci (tibia upodabnia sie do innych gier tego typu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Jeśli te czary beda dostepne tylko dla paccow, Tibia bedzie powoli stawala sie platna... wkoncu wtedy Knighci i Paladynowie beda z paccem beda znacznie gorowac nad pozostalymi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Kościerzyna
Stan: Niegrający
Imię: Elite Pandoria
Profesja: Knight
Gildia: >>>---------<<<
Świat: Pandoria
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A ja mysle ze ze 2 czary beda na facc a reszta dla pacc a ja im na zlosc nie kupie pacca (wole se kupic wiecej ramu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
|
![]() Na moje oko to na pewno jeden z tych czarów będzie dla facc i myślę, że będzie to rzut bronią.
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Jak dla mnie to tylko Knighta udupili. Zabrali HMM, zabrali GFB (bo z tego co wnioskuje to max obrażenia będą 15-20), bronie co kilka (5?) lvli (strata kasy) większe zużywanie uh/manasów (bo przecież exura też będzie słabsza), Co to wogóle za czaty jakiś rzut rodzynkiem, i pierdnięcie ziemi? Ja i tak sram na to bo mam PACCA ale moim zdaniem Knighta bardziej udupili niż ulepszyli.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Jablonna
Imię: Lavia de Frons
Gildia: poszukuje odpowiedniej...
Świat: Harmonia
Poziom: 80+
Skille: a co to
Poziom mag.: 6
|
![]() Oj Czesio, puknij sie czyms bardzo mozno w glowke... Kilka dni po informacji o zmianach w profesjach, a ty nadal takie glupoty wypisujesz.. Przeczytaj najpierw. Zadne czary zwiazane z leczeniem nie beda zmieniane, zatem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
|
![]() Czesiu... Nie mają prawa udupić knightów po prostu nie ma takiej możliwości i tyle zrozum... PO za tym nowe spelle mają być... itd.
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
Ps:Niedługo 18-ka(W profilu Mam zły wiek) Pacc Wracam Do Sorca na urodziny możecie mi życzyć tylko go go 80lvl mam 78 ![]()
Na przeczytanie tego nijakiego podpisu potrzebujesz około 12(mi to zajmuje 8) sekund swego marnego i dennego życia. Ps:Nie marnuj życia na czytanie podpisów zrób coś innego(budyń na ten przykład) Budyń rox ![]() Klik w morderce. Ostatnio edytowany przez Malkowicz - 13-06-2007 o 22:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Garen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() bedzie good
![]() ![]() exori i exori gran z pewnościa zostana pla pacc wkoncu musza jakos zacheci potencjalnych nabywcow knighci trenujcie skille a po upie beda ladne obrażenia wchodzic moze bedzie sie dalo jakos wmiare oplacalnie gsy bic z lapy by nie kupowac przekletych gs siilkow ![]() problemem moze byc to co sie na ofie bedzie dzialo, jesli ~50lvle tam wejda dziekuje.... troche odbieglem od tematu ![]() update zapowiada sie swietnie zarowno dla facc jak i pacc knightow |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Veetro
Gildia: Rythm of Hearts
Świat: Candia
Poziom: 69
Skille: 83/65
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Nie znasz CipSoftu.... Śnisz... Z 2 strony: Zarób na pacca, przestań pić or na co wydajesz kase, odłóż i masz pacc ;-) Ostatnio edytowany przez Res'tes - 14-06-2007 o 00:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Świat: Luminera
![]() |
![]() Wszystko dla Pacc jak zawsze ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() A wy dalej z tymi gadkami.
Nie rozumiecie że Facc to taki darmozjad? Gracze którzy mają Premium Account płacą za urozmaicanie gry w pewnym sensie, aby się ulepszała. I co to się im czy wam,faccom należy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Wiecznie Zapomniany
Świat: Unitera
Poziom: 45
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() No prosze, a ja myślałem, że współpracownicy Tibia.pl myślą czasem...
Byłeś kiedyś facc? Zastanawiałeś się jakby ktoś miał kupować pacc w ciemno nie znając gry?? Albo co gorsza kupować pacc do gry która mu się nie podoba (nic dla facc) nie wiedząc czy z pacc mu się spodoba czy nie? IMHO jeżeli facc zamiast hmm i gfb nic nie dostanie, to będzie lipa dla Cipsoftu. Pamiętajcie, że każdy facc to potencjalny klient, który w przyszłości może kupi pacc. Im wyższy lvl tym pacc bardziej kusi (Anni, Faraony itd. itp.). Sam zastanawiam się nad kupnem pacc za kilka lvli, ale jak już teraz będzie mi się bardzo ciężko grało, to nie wiem czy to zrobie, bo może kupie pacc teraz a potem nie i co wtedy? Znów będę stał w miejscu? P.S. Wszelka krytyka mile widziana. P.S.2 Cytuj:
"This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name." Ostatnio edytowany przez Mutilator - 14-06-2007 o 10:58. |
|
![]() |
![]() |