|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siema!! Oto sposób jak mieć na druidzie lub sorku 25 many wiecej niz powinno sie mieć!!
Wchodzisz na maina mając 8 lvl (4200 exp + max 400 exp) Masz 8 lvl = 35 many niestety zaliczasz deada - wynik? downgroaded lvl from 8 to 7 ![]() Masz 7 lvl = 5 many (omg co jest :/ ![]() niestety zaliczasz pare deadów (aby "osiągnąć" 6 lvl) wynik? 0 many!!! No i teraz możesz awansować Awans z 6 lvl na 7 lvl ... skutek? malo roboty bo sie skoczy na trolle a masz na 7 lvl 30 many!! pograsz i znowu awans!! masz 8 lvl i..... 60 MANY!!!! to jest coś ![]() ![]() PS: nie testowane ale raczej tak jest PS2: jeśli narusza to jakikolwiek regulamin prosze usunąć |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Hehe Genialne! To oznacza, że także Knight może mieć 30 extra HPs.
Porblem w tym, że gdyby coś takiego się dało zrobić to ludzie już by to robili. A nie słyszałem o niczym takim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Niestety do kitu. Spadłem z 8llvl na 6...i jakos przy odrabianiu wcale nie miałem prawidłowej dawki...tylko....0...5...35..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() eh... jak nie przetestowales to nie pisz... to nic nie da do 8 lvl wszystko rosnie tak samo :/ jedyne comozesz pokombinowac to pozniej wyjsc z rook ale ta kombinacja jest nie na twoja korzysc
Danubia - Thais - Umcia-umcia - Druid - 22 lvl - 33 mlvl - skills: 20/23 Nie buj się wstawiania "+" i "-" jeśli swoim postem pomogłęm Ci, to plx daj mi "+", a jeśli moje posty utrudniają Ci kożystanie z forum nie obraże się na uzasadnionego "-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() sorry ... nie testowalem jeszcze ale z kumplem robimy juz postac zeby to przetestowac... czyli to nie dziala? kurde... ostatnio w szkole widzialem kolesia z 0 many to myslalem ze potem rosnie normalnie :/
|
![]() |