|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Mam znowu dylemat -,-" chce sobie kupić jakąs tarcze lepszą od dwarvena żeby na cyce chodzić,plate legsy ale nie mam kasy kupiłem sobie czar hmm -,- i sprzedaje bp hmm -,- ale nie wiem co najpierw czy sprzedac bp of hmm czy zostawic go na cyce ? pomózcie -,-
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() A kim jesteś i jaki masz lvl?? Bo naprzykład jak jesteś Knightem 20 lvl to lepiej se kup eq i troche (z 2 hmm zrob). A jeżeli jesteś Drutem czy Sorem - 20 lvl - to kup se P LEGSY i duuuuuuuzo hmm-ow. A jeżeli Palkiem (też 20 lvl) to kup P legsy i hmmy rób!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
![]() |
![]() Jestem pałkiem na lvl 13 Calmera mlvl 6 Eq:SCALE ARMOR,BRASS LEGS,LEATHER BOOTS,SOLDIER HELMET,ŁUK,9 STRZAŁ.
Zakupione ZAKLĘCIA:Exura,exevo pan,exevo con, utevo lux,adori gran Aha i jak sprzedam BP hmm to opłaca mi sie wydac ta kase na UH? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Proponuje założenie tematu "Mela***_1 pyta:" ........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cytuj:
lol? knightem napewno by sobie zrobil bp hmmow -.- jak jestes pallym to sprzedaj ten bp hmmow kup sobie p-legsy i nastepnie podczas trening zrob sobie ten bp hmmow chciarz niewime czy nie lepiej strzaly lub ewentualnie bolty trzaskac ale do boltow jest pacc potrzebny |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ok ale słuchaj jeżeli mam sprzedać bp of hmm i kupic p-legsy to na uhy nei bede meic a bym chcial na cyce isc sie zemiscic
![]() |
![]() |
![]() |