|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Wyrazcie swoja opinie na temat XBOX'a 360.
Mam zamiar kupic taka konsolke ale chce wiedziec jaki jest wasze zdanie na temat xpudla ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() O kur, w calym necie nic nie ma o tej kosnoli, musiales na forum o Tibii pisac?
http://www.bozo.pl/Konsole/Xbox/360/ http://forum.idg.pl/index.php?showtopic=37482 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() droga......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cena:
Niewiele droższa od Wii, dużo tańsza od PS3 Cacko M$ dzięki czemu można liczyć na 'wsparcie' Billa w sprawie ciekawych gier, głównie liczy się to, do czego ci ta konsola. Jak gry bardziej 'looz' to lepsze jest Wii i Wiilot z bajerami, jak liczy się szpan to PS3 - czarne pudło Soniaka które (moim zdaniem!!!) chyli się ku upadkowi i jest najgorszą next-genową konsolą (nie mówię tu w aspekcie osiągów!!!)
![]() |
#5 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() No mysle, ze wydac 1300zl na cos, na czym mozna tylko grac (xbox??) to troche za duzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Moim zdaniem Xbox 360 mimo, ze jest dobra konsola zarowno pod wzgledem hardware'owym, jak i iloscia oraz jakoscia wydawanych tytulow, jest niewarty kupna. Prosta przyczyna - awaryjnosc. Na twoim miejscu kupilbym Wii i do tego parę gierek. Satysfakcja gwarantowana (no chyba, ze najwazniejsze sa dla Ciebie osiagi techniczne, a nie przyjemnosc z gry) i nikle szanse na problemy z konsola.
Oj nieprawda, ze niewiele... Przyznaj, ze Core, ktory kosztuje 1200-1300(?) na allegro jest ciut lipny, a Wii mozna tam kupic przy dobrej okazji za 900zl.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Xboxa kupuje się wyłącznie dla Halo 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Tarnów
|
![]() Zwykłego. 360 dla Halo 3
![]() Grałem na 360 u kumpla, niby fajne i zbajerowane, ale na dłuższą metę nuuudne. Mnie zawsze ciekawił w grach bardziej multi niż singiel, dlatego lepiej już kompa kupić i grać przez neta za darmo niż płacić abonament...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() a moze pleja 3??
![]() |
#11 | |
Tupac Legacy
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użyszkodnik
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Świetność pleja minęła wraz z powolnym odchodzeniem PS2... jedyny PS który teraz można przełknąć to PSP...
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
|
![]() Wieszok mylisz sie. Ps3 to będzie najsilniejsza konsola, i nie mów że tak nie jest, wystarczy spojrzeć na zapowiedzi gier, takich jak Ratchet and Clank, Gta IV (wiem że wyjdzie na oba systemy ale twórcy sie skarżą że ciężko upchnąć tekstury na dvd double layer - a blue ray z tym problemu nie ma).
Kolejny plus tej konsoli to MASA znanych i lubianych squeli gier - Seria Final Fantasy, God of War, Metal Gear Solid, Gran Turismo to flagowe przykłady. Nie zapominajmy jeszcze o usłudze Ps HOME startującej we wrześniu, która to jest (śmialo mozna powiedziec) darmowym MMOrpgiem na Ps3. Za granie po sieci nic sie nie placi. A że ps3 jest drogie? 400 dolarów po obniżce to znosna cena, konsole można sciągnac np. z niemieckiego ebaya i juz jest taniej. Xbox 360 jest zajebiscie awaryjny, około 30% konsol (sam microsoft to potwierdził) ląduje w serwisie. A nie okłamujmy się, kolega na pewno będzie chciał przerobić go, bo kogo stać na gry po ~200 zł?
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli kogoś nie stać na gry, to po kiego wała ma kupować konsole ?
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://www.frazpc.pl/b/108967 Trochę stare porównanie, ale innego konkretnego nie mogłem znaleźć. Ja osobiście myślałem nad PS3, ale nie chce mi się zbierać pieniędzy ch wie ile czasu, więc kupuję PS2 Slim po wakacjach, a w GTA IV zagram na PC ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam 2 pytania:
Czy wie ktos ile kosztuje XBOX 360 (Elite) w USA?? Jaki trzeba miec internet aby grac multi player na XBOX?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Śmieszne są opinie ludzi, którzy tych konsol nigdy nie mieli i piszą tylko to, co wyczytali na forach.
Dla mnie wybór jest prosty - chcesz X360, masz kasę - kupuj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Tupac Legacy
![]() |
![]() Cytuj:
I ostatnie... PS3 ładnie wygląda? Tym tekstem mnie rozwaliłeś. Tylko uważaj, żebyś nie zostawił PS3 w kuchni, bo mama pomyli z grillem elektrycznym. PS3 jest najlepszy ze wszystkich next genów tylko pod względem technicznym. We wszystkim innym Wii i X360 biją PS'a na głowę. Moja klasyfikacja next genów (pod względem cena/jakość) 1. Wii 2. Xbox 360 3. PLAYSTATION 3
Ostatnio edytowany przez Pramus - 24-08-2007 o 13:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użyszkodnik