![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Morgana/Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uriza
Profesja: Druid
Gildia: Uriza Pk Team
Świat: Morgana
Poziom: 22
Poziom mag.: 25
|
![]() Chcialbym przeprosic dizta ze te oskarzenia ale to bylo nieporozumienie. za wszystkim stoji Pan czeslaw i burol. To oni powiedzieli ze dizt to thief i pa i pk i boter a to nie prawda bo tak nie jest i onui klamali i juz tak nie uwazam ze dizt cold jest zly.
Razem z mojom glidi obiecuje nie robic pk tylko bicv nobow spamerow pk thiefow i pa. Mozecie w tym temacie pisac bo mi sie 2 nie chce robic tak musze co chwile robic nowe konto na forum bo mi hackujom i nie moge pisac potem postow)kogo trzeba zabic amy zabijemy wraz z mojimi oddanymi ludzmi. Dziekuje za uwage cya in game;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja dodaje do listy sobie
*Wifex Lith *Nim'rod *Pan czeslaw i burol |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
|
![]() Cytuj:
Dari Jak już wyżej wspomniał mój oddany kompan Uriza, gracz o nicku [CHAR]Dizt Cold[/CHAR] zostaje uwolniony od wszelkich zarzutów i może w końcu zacząć spokojnie grać. Wraz z mym druhem oraz naszymi innymi towarzyszami broni zamierzamy przywrócić ład i porządek na ziemiach Morgany. A więc "Ku lepszej Morganie!" Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() "może w końcu zacząć spokojnie grać."
Przeciez gra caly czas XD ja mam jedna osobe nick jakistam na T~~ Lev 93 Royal paladin.. Dasz rade ? ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie posiadam aola
![]() mozesz mnie zabic o ile ci sie uda ![]() ostrzegam, amm 3 uhy i p-set >: )
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Mimo wszystko pozrawiam, bo Tibia to tylko gra, a ja skierowałem swoją wypowiedź do jedynej inteligentnej osobie w tym pk teamie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Oho, archeolog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Imię: Ell Demono
Profesja: Elite Knight
Gildia: Revolution
Poziom: 71
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
|
![]() BUaUauAhAUAHuABuahUHAUAHuhaAH!!!!!!!!!!!!!
URIZA I JEJ PK TEAM AHAHAHAHAH moAHAHAHA ABuAHuahaa Nieno przepraszam XDDDDDDDDDD AHAHHAHAHAHAHA moAHAuhauaABuaHuaha YAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okej koniec (HAHAHA) Uriza.. jezu.. trzeba bylo powiedziec ze potrzebujesz pomocy a nie odrazu bawisz sie w zabijanie pixelowych ludzikow w kafejce internetowej ; (!!! Znalem Dizta i chodzilem z nim na hunty wtedy kiedy ty patrzylas na tibie.com i myslalas/es czy to ciastko czy cos do picia.. Uwiez mi.. Jak on mialby by sie bac ciebie to musialby byc toba :O I ten twoj team to wiesz.. na amazoon camp zabijac 15lvle ;p;p Kara to byl pk team.. albo Kazu'ya.. ale URIZA SQUAD HAHAHAHA?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Cytuj:
![]() Ell jest dumny ze go kara zabila ![]() Ell Demono May 04 2007, 21:26:57 CEST Killed at Level 66 by Marcin Reichert and by Master Fiara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Uriza jesteś moim bossem !!! A wiesz dlaczego?
Nie dlatego że jestes pro evul pkerm, nie dlatego że każdy się z ciebie śmieje, nie dlatego że gówno ludzi obchodzi twoj pk team rotach. ALE DLATEGO ŻE ILE RAZY NIE MAM NASTROJU TO WBIJAM TU I JUŻ JEST LEPIEJ, DZIEKI STRAY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
![]() |
![]() |