|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Z mapy wynika że jest to miejsce w trójkącie pomiędzy Carlin- Ab- Northport.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2003
![]() |
![]() Zdaje mi się, że jest to taki pomnik z jakiś bohaterem Tibi czy jakoś tak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() No to może ktoś da screena tego czegoś?
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Chcesz screen Fields of Glory czy tego pomnika? Jesli chcesz pol to idz sobie w dowolne miejsce z trawa i drzewami i walniej ss bedzie wygladalo dokladnie tak samo. Jesli chcesz zobaczyc pomnik to idz na polnoc od Carlin (niema tam zadnych potworow poza jelaniemai, krolikami, spiderami, wilkami i niedzwiedziami - wszystko w malych ilosciach) Ps. Pomnik jest ku czci bohaterek a nie bohaterow.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() Mógłbym póśc ale dopiero jak ban mi sie skończy i sobie odpowiednio postać podpracuje, żeby móc tam dojść (przecież oprócz saren itp. może sie np. trafic jakiś PK), wiec zanim zobacze ten pomnik to troche poczekam
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
![]() |
![]() jest to fajne miejsce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Jest tam 50 Demonow naraz (najwiekszy spawn w Tibi), wiec puki niemasz 100000000 lvl to sie tam nie zapuszczaj, bo 1 seria od demonow i jestes marty. Ps. przeczytales moja notke przed zacytowaniem jej? (chyba nie).
![]() |