| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 03 2007 Posty: 35 Stan: Na Emeryturze | Z tego co mi wiadomo, to ślub jest sprawą umowną TYLKO między graczami, więc nie   . | 
|  | 
|  | #3 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 04 2007 Lokacja: cbn Posty: 49 Stan: Aktywny Gracz Imię: Demonic Angelina Profesja: Elder Druid Gildia: Pik Nick Team Świat: ReFuGiA Poziom: 39 Poziom mag.: 41 | owned xD  tak to prawda  
				__________________  Cytuj: 
 | |
|  | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 03 2007 Lokacja: Olsztyn Wiek: 35 Posty: 239 Stan: Niegrający | Nie, nieprawda. | 
|  | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 06 2007 Lokacja: Poznań Wpisy bloga: 3 Posty: 274 Stan: Aktywny Gracz Imię: Bordolinio Profesja: Paladin Świat: Guardia Poziom: 84 | Nie, nie będziesz miała. W ogóle ślub w Tibii jest idioctwem. Tylko 10letnie dzieci piszą na trade "szukam zony z pacc 15lvl+" "szukam dziewczyny1!" "szukam menza! 10+". Gdy wezmą z kimś "ślub" w wirtualnym świecie będą czuły się dowartościowane i kochane (być może w 'realu' tej miłości zabrakło) i będą mogły 'popisać' się przed grającymi kolegami jakie to one dorosłe i dojrzałe.  Żal takich ludzi : ( Dorosną to zmądrzeją. 
				__________________  ... Lubię mangę. A Ty? : ] Zależy mi na Twojej opinii na mój temat. Jeśli mnie polubiłeś lub chcesz mnie zabić kliknij TUTAJ i napisz co o mnie sądzisz. | 
|  | 
|  | #6 | 
| Na emeryturze. Data dołączenia: 24 10 2003 Wiek: 43 Posty: 1,278 |  | 
|  | 
|  | #7 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 04 2007 Lokacja: cbn Posty: 49 Stan: Aktywny Gracz Imię: Demonic Angelina Profesja: Elder Druid Gildia: Pik Nick Team Świat: ReFuGiA Poziom: 39 Poziom mag.: 41 | zeby sie zrownac poziomem z 3/4 uzytkownikow tego forum... 
				__________________  Cytuj: 
 | |
|  | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 02 2006 Lokacja: Legionowo Wiek: 35 Posty: 1,529 Stan: Niegrający Imię: Dobrzejszy Profesja: Paladin Gildia: ';..;' Świat: Xerena Poziom: 64 Skille: 81 Poziom mag.: 16   | widzialem lepsze, np to ze jak sie z kim hajtniesz nie tracisz nic po deadzie xdd 
				__________________ "Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- | 
|  | 
|  | #9 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 09 2006 Lokacja: W domu. Posty: 313 Profesja: Knight | Cytuj: 
  . | |
|  |