|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Kiedy poraz pierwszy zostałem shaczony wpdłem w furie. Chciałem odzyskać stracone rzeczy więc zacząłem pisać do gm-ów z prośbą o pomoc. Kiedy poraz setny napisałem ze jakiś huj mnie shakował dostałem...BANA!!!
![]() Mało tego mój ziomal dostał bana za to ze wyrzucił kumpla gm-a z expowiska. W regulaminie nie ma nic o NIEWYRZUCANIU LUDZI Z EXPOWISK za to jest punkt o tym ,że NIEWOLNO WYKORZYSTYWAĆ DO WŁASNYCH CELÓW ZNAJOMOŚCI Z GM-EM. W takim razie to nie mój ziomal a ten drugi powinien dostać bana!!! |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Ale też nie przeczytałeś, że za hacka odpowiadasz tylko i wyłącznie TY! Możesz to zgłosić do GM, ale musisz mieć dowody. Tak, Gm potraktował to jako próbę doprowadzenia do bana kogoś kogo np. nie lubisz... Co do twojej drugiej historii, niezbyt mi sie chce wierzyć: moim kumplem jest gie em! dostaniesz bana jak nie fyjdziesz z ratów!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() To, ze miales haka to jest tylko i wylacznie twoja wina. Gm'y nie rozdaja itemow i nie sumonuja potworkow tylko jak juz pewnie zauwazyles daja bany.
A tak wogole to life is brutal. |
![]() |