Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Magia

Notki

Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-06-2007, 19:36   #1
Hainieken
Guest

Domyślny Tibijsie prawo to jedno wielkie słowo na,,g''

Kiedy poraz pierwszy zostałem shaczony wpdłem w furie. Chciałem odzyskać stracone rzeczy więc zacząłem pisać do gm-ów z prośbą o pomoc. Kiedy poraz setny napisałem ze jakiś huj mnie shakował dostałem...BANA!!! ZA PISANIE FAŁSZYWYCH RAPORTÓW to jakaś parodia!!!!!!!!!!!!!!! Albo GM-y mają graczy w dupie albo nieda się udowodnić hacka. No i nasuwa się pytanie po jakom cholere w regulaminie jest punkt o tym, że niewolno hakować skoro nieda się tego udowodnić !!!???

Mało tego mój ziomal dostał bana za to ze wyrzucił kumpla gm-a z expowiska. W regulaminie nie ma nic o NIEWYRZUCANIU LUDZI Z EXPOWISK za to jest punkt o tym ,że NIEWOLNO WYKORZYSTYWAĆ DO WŁASNYCH CELÓW ZNAJOMOŚCI Z GM-EM. W takim razie to nie mój ziomal a ten drugi powinien dostać bana!!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-06-2007, 19:39   #2
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

eh posluchaj fakt troche nie fair no ale tibia to gra i nie warto wsciekac sie o jakas gre i myslisz ze co masz chacka i od razu msylisz ze gm ci cos da?? chlopie w cuda nie wiez
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
Vasudanin jest offline  
stary 20-06-2007, 19:44   #3
Zarandiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005

Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Ale też nie przeczytałeś, że za hacka odpowiadasz tylko i wyłącznie TY! Możesz to zgłosić do GM, ale musisz mieć dowody. Tak, Gm potraktował to jako próbę doprowadzenia do bana kogoś kogo np. nie lubisz... Co do twojej drugiej historii, niezbyt mi sie chce wierzyć: moim kumplem jest gie em! dostaniesz bana jak nie fyjdziesz z ratów!
No fajnie ale niezla mialem beczke ja sie wbijam a tu nie hu** mojej kasi
w piz** 1kk nie liczas eq wartego 2 tyle i co teraz zrobic na dodatek zaliczyl na haku 2 gleby niewiem czy skakac z okna czy isc sie utopic albo moze powieci jak to szybko odrobic 65 pallek ze skilami 83/61 jak nie pomozecie to ide skakac przyjemnieszy zgon
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gormitas Pokaż post
a co to Crominal Record rekord w banie?
Zarandiel jest offline  
stary 20-06-2007, 19:44   #4
Duke Dran
Użytkownik Forum

Duke Dran's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005

Duke Dran ma numer GG 13923094
Domyślny

To, ze miales haka to jest tylko i wylacznie twoja wina. Gm'y nie rozdaja itemow i nie sumonuja potworkow tylko jak juz pewnie zauwazyles daja bany.
A tak wogole to life is brutal.
Duke Dran jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania