![]() |
#2 |
Guest
|
![]() nie ma komentarzy
![]() widocznie totalna amatorka a szkoda myslalem ze bendzie lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie jest tak źle (nie to co ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Gdańsk, Orunia
![]() |
![]() Jesłi w paincie to są całkiem całkiem szkoda że bez cieniowania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() jasne ze w paincie ale szukam inego programu, bo pain jest jagby to powiedziec ...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() ...cudny, świetny, idealny? Hehe. Zbroja dziwna jakaś. Złoty miecz z ząbkami przypomina Spike'a, ale podoba mi się. Ten młot (laska? berło?)... Brak cieniowania, nie podoba mi się. Ten niebieski miecz może być. Ten sztylet też.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() je..może być, to co mi się potoba to ten zielony miecz. Reszta taka... byle jaka. Poćwicz jeszcze i cieniuj cieniuj CIENIUJ.
A co do programu leprzego od painta, to WSZYSTKIE moje prace są zrobione w paińcie, i nuudzi mnie jak znowu ktoś poraz enty mówi "jakiś leprzy program od painta, plx plx plx" prawda jest taka, że jeżeli nie potrafisz rysować, to mając leprzy program wcale nie stworzysz czegoś leprzego. Moze to przyśpieszyć sam proces i minimalnie poleprzyć pracę, ale przez ułatwienie pracy. Jednak że wszystko zależy od tego jaki masz talent i wprawe. I to najlepiej w paińcie wyrobić. Amen |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() podam moje nazwy dla pzredmiotow bo niefszyscy widzom to co ja.
niebeiski miecz - ice sword zielony miecz - toxick rapier zulty z zombkami - cos tam ze sloncem ale niepamientam ;p mlot - holy hammer tarcza <nie zbroja> - black shield a co do ciebniowania to nastempnym razem zapamientam <zebym ja wiedzial jeszzce jak sie cieniuje ![]() EDIT: powiedzcie mi jak cieniowac w paincie to zrobie lepzse itemki ;] Ostatnio edytowany przez Balien - 06-10-2004 o 20:42. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
OMG. To powiem. Nie wiesz jak cieniować?! Dajesz barwy niestandardowe i wybierasz odcienie... P.S. Kup sobie słownik ortograficzny... A jak wyjedziesz z dysleksją... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ta mam dysleksie ale dokladnie niezrozumialem o co chodzilo ok zabieram cie za CIENiOWANIE ;]
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tOpIc: Najlepszy według mnie jest ten Ice sword ![]() ![]() ![]() a i zapraszam do mego topica... w podpisie jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() Zbroja dziwna jakaś
a gzdzie ty widzisz zbroja bo może to ja już niedowidze |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() to nie miala byc zbroja tylko tarcza, ale jak kto tam woli...
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() znalazlem chwilke wolnom i CHYBA udalo mi sie pocieniowac ice sworda
![]() ![]() sami ocencie. |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
![]() |
![]() UP:
Hmmm, Użyłeś tylko 3 odcieni każdego koloru ![]() ![]() ![]() Edit: Sorka użyłeś 3 warstw na tych jasnych falach ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 07-10-2004 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() dowaj dawaj pokarz jak go pzrerobiles z chenciom to zobacze, i bende wiedzial jak lepiej cieniowac
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ok, tak jak chciałeś
![]() ![]() ![]() Cieniowałem tak... Im bardziej na prawo tym jaśniejszy kolor... Co do tych "fal" to tak samo tylko że niebyły jednolite, kolor rośnie wciąż i wciąż na długości ostrza tak jak samo ostrzE (granatowy kolor). EDIT: Chociaż twoje bardziej pasuje do tibii ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 07-10-2004 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() ciekawe.
ja cieniowalem tak jakby z jednej strony padalo na niego swiatlo. ![]() a to nowy mieczyk jeszzce niepocieniowany Ostatnio edytowany przez Balien - 07-10-2004 o 14:43. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ludzie...zamieszczli byście juz cos innego...kiedy ta moda na 'itemki' przejdzie??'-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() razcej wogule nie mine bo ludzie majom coraz to nowe pomysly ;]
edit: tu dodaje obiecany już wczesniej mieczyk ![]() Ostatnio edytowany przez Balien - 07-10-2004 o 15:20. |
![]() |