|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Witam wszystkich!
Zamieszcze tu kilkanascie screenow z zycia mojego sorca na Hibernie... Na zdjeciach mam Skile zawsze zamkniete, wiec podam obecne (w chwili pisania tego postu) Level: 32 Magic level: 40 Club fighting: 20 Sword fighting: 18 Shielding: 25 Fishing: 53 Początki ![]() ![]() Koniec początków... desert quest ![]() ![]() Zabawy pod dp ![]() Orc Shaman pod depo :tongue: ![]() Duel Berska z Shamanem pod dp ![]() ![]() Zwierzęcę przygody ![]() Wielka stopa pod dp ![]() LOL ![]() LOL 2 ![]() European Union - integracja przede wszystkim ![]() ![]() UE test, bez kupionego czaru ![]() ![]() To o dziwo nie był scarab, tylko knight wspomagający sie p fieldami na rotach ![]() ![]() ![]() Nowe summony po update ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Włam do mojego pokoiku w GH ![]() ![]() Wycieczka na POH ![]() ![]() 30 levik ![]() 40 magiczny ![]() GS quest z Blood Herbem ![]() Quest z 5 mumiami ![]() Elf Fortress quest ![]() Mam nadzieje, ze screeny sie podobaly, wkrotce umieszcze kolejne. ENJOY! ![]() Ostatnio edytowany przez Muzzos - 02-10-2004 o 21:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: kOmpUter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 73+
|
![]() Spoko fotki ładne opisy nom tylko pogratulowac
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Przybitek - 02-10-2004 o 05:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Na SS od 9 - 13 jestem na Fibuli. To jest wyspa na zachod od Thais. Zeby do niej dojsc wychodzisz zachodnio-poludniowa brama z miasta i idziesz przy brzegu az znajdziesz otwor w ziemi. Wchodzisz w niego idziesz do konca tunelem i jestes. Konkretniej to na zdjeciach bylem w jaskini rotow i DSow. Zeby sie do niej dostac musisz kupic klucz u zarzadcy miasta albo zdobyc go nieco taniej, ale to juz nie powiem bo to sie do questow zalicza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Mam pytanie. Co zrobić aby było widać bronie w ręce?? :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() ekhmmmm jak zrobic zeby bron bylo wdac ?? o co ci biega ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Gratz, ale tylko za długo mi się ladowały.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() EU - EUROPE , wystarczy troche pomyslec..
fajne zdjecia ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() EU = European Union = Unia Europejska ...podpisalem nad screenem zreszta ![]() |
|
![]() |
![]() |