| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  26-06-2007, 21:29 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Jakie potworki?? Jakie miejsce?? No więc mam taki mały problemik. Na początku powiem kim jestem.  Knight 17 lvl 1 mlvl (Nad tym ubolewam) Facc Skille: 38/35 (Baaaaaaaaaaaardzo słabe. Nie wiem dla czego nie trenuje) Jak na razie starczał mi zamek koło Ab'Dendriel. Chodziłem se spokojnie na Huntera i Mino Archera. Ładny loot i wszystko Ok. Nawet Exp był dobry! Ale teraz coś mi nie starcza. Gdzie radzicie mi iść?? Aha i powiedzcie jaka mam mieć broń bo do tej pory biłem z Fire Sworda. Ale teraz po Update to coś słabo to widzę. A moje Eq to: Crown Helmet, Crown Armor, Plate Legs, Crown Shield, Leather Bots. Pzdr. Bebniarz | 
|   | 
|  | 
|  27-06-2007, 10:57 | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 05 2007 Posty: 12 Stan: Aktywny Gracz Imię: Sethaaz Profesja: Knight Świat: Nerana Poziom: 18 Skille: 63/63 Poziom mag.: 4 |   Na tych skillach radzę znaleźć dobry resp ratow   Jak Ci się nie chce skillować to sobie lepiej zrób sorca albo wbij 60/60 żeby gdziekolwiek poexpić  | 
|   |   | 
|  27-06-2007, 11:14 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 05 2007 Lokacja: Bydgoszcz Wpisy bloga: 8 Posty: 974 Stan: Aktywny Gracz Imię: Elder Yakoob Profesja: Elder Druid Gildia: Quanto Świat: Guardia Poziom: 19x Poziom mag.: 8x |   | 
|   |   |