|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tak jak sie nazywa ;D
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 67
Poziom mag.: 56
|
![]() Witam
![]() Przeglądając foeum oraz czytając tematy/posty wpadłem na pomysł ![]() Nie wiem czy taki temat był ponieważ czytałem tylko tematy te nowsze. A więc do reczy: Co myslicie o zrobieniu takich miejsc gdzie kazdy gracz co ma kilka przedmiotow na sprzedarz aby mógł wystawić tzw. sklep i sprzedawać rzeczy zamiast kłasc rzeczy na dp i krzyczeć "sell". Takie miejsce by było jak rynek ![]() Jak uważacie ze to beznadziejny temat to mogą go moderatorzy usunąć ![]() PzDr dla graczy z furory ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() na mapie są do kupienia domki które są zbudowane aby gracz mogl prowadzic wlasny sklep. jak gralem na infernie to nawet zapisalem sie do jednej takiej gildii i bylo calkiem calkiem... w carlin wiem gdzie jest jeden taki domek gdzie mozesz prowadzic swoj wlasny sklep... my sprzedawalismy w szczegolnosci alkohol , troche sprzetu i pare backpackow runek... w sumie niezle szlo no i oczywiscie czego w tej grze brakuje wielu ludziom - zabawa ;d byla ostra to trzeba przyznac
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Evil Sorcercer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Narazie Brak:P
Świat: Morgana
Poziom: 8
|
![]() Jest kanał Trade, jeśli chcesz stoisk to sobie możesz pograć w Conquer Online.
Cq Online SUX!!!! Tibia ROX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() W bardzo wielu MMORPG jest mozliwosc postawienia "private store" i pojscia afk na przykad, no ale tibia to tibia
|
![]() |