|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Inferna
Poziom: 43
|
![]() Co sadzicie o nadchodzacym update??
Dla mnie do dosc ciekawy sposob wzmacniania knighta przez ograniczenie mozliwosci uzywania mocnych broni na niskim lvlu.. wczesniej 10 knight z war hammerem albo chociaz FSem mogl sie obronic przed 10 magiem z rozdzka jak wbil nienajgorsze skille.. teraz jak zostanie wzmocniony cos tego nie widze.. wprowadzenie nowych broni zapowiada sie ciekawie.. ale berserk bedzie zalezal od broni? czyli bedzie jeszcze slabszy.. ciekawie zapowiadaja sie nowe spelle dla pallka ale pewnie beda tylko dla paccow?? a na czym bedzie polegac ograniczenie w uzyciu boltow i strzal?? (kolejne niewatpliwe wzmocnienie) ![]() __________________________________________________ ______________ Czesio ma kamyyczki!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Kolejny kompletnie nietrafiony temat nadchodzi?
Dodam, że jest już taki... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() poco zakladac kolejny temat o tym update omg ile juz jest tych tematow ;/ wyluzuj jak ci sie niepodoba to niegraj
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: krakow
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
|
![]() mi sie wydaje że powinni tylko udupić Sorków i Drutów i będzie git!
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
kolejny temat o tym, czy update ssie czy jest kozacki. powiedzcie mi, co to zmieni? co zmienia wasze marne wypociny w podobnych tematach? wyzalic sie chcecie, w jakim to zlym kierunku wasze ukochane piksele zmierzaja? bedzie jak bedzie, wy tego nie zmienicie. pora sie z tym pogodzic.
![]() |