|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartek thug
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() witam
ktore misje trzeba jeszcze wykonac zeby dostac sie na barabiany? arene juz odblokowalem.
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() Zadnej
![]()
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Nie barabiany, ale Barbariany! =.=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() lol slabe sa
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W domu
Profesja: Druid
|
![]() A mógł by ktoś dać mapkę ? Bo byłem na tej wyspie ale nie moglem dojsc do nich ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Wystarczy jak wykonasz ten quest z barbarian test. A tak wogule to nie sa az tak mocne? Zeby nie robic nowego tematu dam rade 31 ms?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Imię: Bartek thug
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() dobra a jak wyglada ta wyspa z barbarianami ? jak do nich dojsc?
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Świat: Unitera
Poziom: 175
|
![]() No więc tak, przedstawie kilka informacji na temat Barbarianów
(zwiedzałem moim knightem -57lvl) Barbarian Skullhunter - Najsłabszy z Barbarianów, łatwo go ściągnąć na hita, lecz często występują z dużych grupach, przez co zadają mocne obrażenia. Barbarian Headsplitter - Nieco silniejszy od wyżej wymienionego, walczy również z dystansu, także występują z dużych ilościach. Przy skillu 60+ zabić na hita jest bardzo prosto. Barbarian Brutetamer - Walczy na dystans, uderzając z energii (hity 20-30 przeważnie), a także przywołuje War Wolfy. 145 hp - mi sie bardzo często zdarza także ten rodzaj Barbarzyńcy położyć na hita. Barbarian Bloodwalker - Najsilniejszy z Barbarianów, bardzo często uderza hity powyżej 100. Jakby to powiedzieć, jest najszybszy spośród wyżej wymienionych wojowników ![]() Ogólną zaletą wszystkich Barbarzyńców jest bardzo dobry loot (m.in. Fur Boots) oraz bardzo dużo kasy, która z nich wypada. Sam gdy poszedłem pohuncić na 3 godziny, wyszedłem z zyskiem 10k w kasie oraz 50k w itemach. Tak więc wg mnie jest to bardzo opłacalne. Nie wastuje się tam bardzo dużo UH. Jednak polecam to w większości rycerzom. Ostatnio edytowany przez Tony_Gdansk - 01-07-2007 o 05:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Noname Knight
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Poziom: 20
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() A po ile chodzi tak mniej więcej fur boots?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() NIe wiem jak na inny serwerach,no ale mają 2arm czyli tyle co pirate boots a one sa warte (przynajmniej na neranie) około 10-15k więc te bedą w granicach 10k i to też zależy jak lecą. Jak bardzo rzadko to cena pozostanie około 10k rzadko to spadnie gdzieś do 7-8k a jeżeli to jest normalny loot to 3-4k bo będzie je miała większość serwa
![]() |
![]() |
![]() |