![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Las Loren
![]() |
![]() mój pierwszy film. Pełna amatorka nie musicie mnie za to besztac on był robiony na próbe
![]() http://dakar.tibia.w.interia.pl/quest-ligthouse.rec
Mess with the best - Die like the rest... HAIL de'slayers Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać sie jednym z nich...Kiedy spoglądzasz w odchłań ona równierz patrzy w ciebie... Ostatnio edytowany przez Dakar de'Slayer - 09-10-2004 o 22:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() nie interia Q.R.D.E zmien na lycosa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie wiem jak sie tam robi konto ;/ moze jakiegoś linka jeszcze dasz?? a co nie da sie sciągnąć z interii??
Mess with the best - Die like the rest... HAIL de'slayers Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać sie jednym z nich...Kiedy spoglądzasz w odchłań ona równierz patrzy w ciebie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie wiem dlaczego mnie tam wszysko działa. Zgrałem dla pewności z tego forum i działa. Sprubój jeszcze raz
![]()
Mess with the best - Die like the rest... HAIL de'slayers Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać sie jednym z nich...Kiedy spoglądzasz w odchłań ona równierz patrzy w ciebie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tak napewno to jest to
![]() ![]()
![]() |
![]() |