|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Unitera
![]() |
![]() Witam ja czyli 45 MS z 47 Mlvl i moj kozyn bloker 45 lvl skile po 80 chcemy sie wybrac na hydry i co lepiej Fire Elemental czy Demon Skeleton i gdzie jest fajny resp. Ja bije z WOI+vis
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() demon skeleton , moze wescie jeszcze sio'era(czy jakos tak[druida do exura sio]) a co do miejscowek to nie wiem i kilka ihow zeby w razie co uleczyc DS
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Wydaje mi się, że lepiej sprawdzać się będą 2 dsy
![]() ![]() Jak chcecie bezpiecznie huncić to wybierzcie się na small resp hydry, na którym jest tylko 1 hydra ![]() Czekamy na opinie doświadczonego gracza z non-pvp serva ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Troche ci sie jeblo, a mianowicie 4x -.^
@top: No raczej bez druta dlugo nie pohuncicie, bo te twoje vis+hity dsow, na hydrze nie zrobia wiekszego wrazenia... Co innego 4dsy+wandy/rody
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() @up: 'nasz pan' swoimi danymi nieco j*bie układ strony.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Stan: Niegrający
Świat: Refugia
|
![]() Sam jestem elder druidem i chodzę na hydry. Druid musi być. Bez niego nie ma expienia. Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Venore
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() To od jakiego lvl moge chodzic bez druid. 2 DS VIS + WOI. Acha i knighta jaki lvl musi miec hydra tylko z reki bedze go bila
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Suwałki
Imię: Zetuss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
Poziom: 191
Skille: 95/87
Poziom mag.: 9
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
osobisciechodze na hydry bez druida,z MS 120+ biore ihy i on mnie leczy ihami, tanie i dobre leczenie bo jego ihniecie daje mi wiecej hp niz moj uh,a na hydry nie radze isc przed 50 lvl jako bloker, niebezpieczenstwo jak 2 hydry lub wiecej siepojawia na horyzoncie.... pozdro Ostatnio edytowany przez Zetuss - 05-06-2007 o 13:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
@topic Na takim lvlu jak ty wg. mnie trzeba mieć druida Po 1. 2 dsy więcej Po 2. Mas resuje dsy Po 3. knightowi o wieeele mniej uh idzie, bo drut używa sio Tak jak powiedział Zetuss, na wyższym lvl drut nie jest potrzebny
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: 20 cm od monitora
Imię: Elom Tika
Świat: Aurea
Poziom: 94
Skille: 85~
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja , pierdole po chuj sie wypowiadacie jak nie wiecie ? !
SOlo może i byś dął rade z blokerem + 2 DS ale w chuj waste.. Teraz radziłbym Ci chodzić z Teamem ... 4 ds + wandy/rody .. masz woi więc bedzesz wyciągał ok 800~ expa za 1h hydre... Na 60 to ja bez problemu tak expiłem ok masz 70k~ expa na 1h. Sio maker jest niepotrzebny.. i tak blokerowi w kasie sie za uh zwróci Poczekaj do 60. Dobry resp masz na tiquandzie , możesz isc przez ankh ... Z DSAMI NAJLEPIEJ NA DUZYM BO NIE MUSISZ NA RESP CZEKAC. Lvl blokera ok 60~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Imię: Radzim
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() Cytuj:
Co do drugiej części wypowiedzi, zgadzam się w 100%...hunt na hydrach bez druida = wielki waste (chyba, że ma się mega fuksa)
Immortal Razziel (210 RP, Iridia, Active) Immortal Radzim Druid (50+ ED, Iridia,Semi-Active) Immortal Radzim (90+ EK, Iridia, Retired) Ostatnio edytowany przez Khar - 05-06-2007 o 21:52. Powód: literówka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Tyle, ze on napisal ,,small resp hydry", a nie pojedynczy spawn, a to roznica -.^
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Mam 40 lvl palladyna i chce isc na hydry z 110 druidem? Czy jest to bezpieczne czy mam jeszcze poczekac????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Trimera
Poziom: 50
Poziom mag.: 52
|
![]() Co Do Fire elementala t ozalezy czy to server pvp czy non pvp
Jak pvp to dsy Jak non pvp to Fe Przydal by sie wam jakis druid do sio na tiquandzie sa fajne resp hydr |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: 175
|
![]() Tak się składa, że gram na świecie No-Pvp i swoją pierwszą Hydrę bloczyłem na 39lvlu. Oczywiście w teamie 40+ ms i ed. 4 dsy, wandy i rody. Ja praktycznie waste niemiałem, tylko czasami używałem UH podczas lurowania Hydr ;> Small resp oczywiście. Co do loota jest różnie, bo raz z pierwszej hydry poleci RH, czy Bohy, a raz posiedzi sie 4h i poleci może jeden K Armor. Tak więc expienie we 2-óch na ~40lvlu jest (moim zdaniem) nieopłacalne.
Dziękuje, to tyle co chciałem powiedzieć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
|
![]() ic na small resp od strony w ank znajc druta 36lv+ i on sio i mas wzywacie po 2 ds i walicie wand/rod niech druta dsy zaczna 1 walic to ty bedziesz mial wiecej expa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() @2up:
pomyśl jakie waste mial twój ED na sio ^.- @topic: 2 ds'y nie trapna dobrze hydry wiec jak wyskoczy i sie przezuci wątpie że sie wymanasujesz mnie z full mana do 4hp zjechala, a uratowal mnie mas res ED więc ED zawsze potrzebny ![]()
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: Lublin
Świat: non-pvp
Poziom: 100
![]() |
![]() Sam możesz dość długo bić, lepiej weż jescze jednego sorka lub druida. W drugim przypadku dajesz mu pare Bp manasów i masz tanie leczenie ;]
Jeśli grasz na uniterze, tak jak piszesz w profilu to lepsze będą FE, powiedz tylko drugiemu shooterowi, żeby też przyzwał FE. Jeśli jednak grasz na pvp/pvp-enfo to oczywiście DSy Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk