|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważacie że Cipy powinni wprowadzić darmowego pacca na określony czas? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
36 | 37.50% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
60 | 62.50% |
Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Czy nie uważacie że Cipy mogli by wprowadzić darmowego pacca np na tydzień.
Bo zanim wyda się tą stówe to dobrze by było się zastanowić. Oczywiście jeden pacc na IP. Uważam że dzięki temu by zyskali więcej klientów. ![]() Cytuj:
napewno by coś wymyślili :d Ostatnio edytowany przez Asti - 18-02-2006 o 11:22. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() na jedno ip ? a neo ? reset kompa i masz inne ip
![]() ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja uważam, że to im się nie opłaca. Jak ktoś będzie chciał kupić PACC to kupi go bez tej "darmowej próbki". Co za problem dowiedzieć się co on daje. Poza tym, w tydzień z PACC początkujący gracz gówno zrobi.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Trinkiet
Profesja: Druid
Gildia: Polish Warriors
Świat: Calmera
![]() ![]() |
![]() Eh...
Zagłosowałem na "TAK zeby byl pacc darmowy na tydzien" cos takiego Ale gdy przeczytałem posta niżej to dopiero sie obudziłem. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Cytuj:
edit @2x down: ![]()
Kavari es, lar agrunea venir Akharlen! ~~~~ Ostatnio edytowany przez Cadonis - 18-02-2006 o 14:53. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Czy wy nie rozumiecie tego? Macie FACC!! FACC jest właśnie próbką. Ten pomysł jest jak prenumerata miesięcznika płacona w miesięcznych ratach...
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Załórzmy że jakiś typ niema i niekupi pacca , robi 100 lvl , i wykorzystuje ten tygodniowy "cośtam" od pacc. Robi szybko wszystkie questy i już nie ma powodu dla którego miałby kupować pacca.
|
![]() |
![]() |
#10 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Polska
Imię: GN Tibusiek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: gildia
Świat: HAIL HARMONIA
Poziom: 2
Skille: 1510900
Poziom mag.: 99
|
![]() mojim zdaiem cipy powini zrobic PACC na
7 dni za jakies 10-20 zl miesiac 30-40zl 1 dzien 5 zl xD[/COLOR wtedy duzo ludzi by bylo stac na pacc a cipy by zarobily
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Tibusiek - 18-02-2006 o 15:25. |
![]() |
![]() |
#12 |
Nikt ważny
|
![]() * Hegemmon myśli, że to kiepski pomysł twierdzac:
FACC to tak naprawdę trial, wiec po co mieszać i robić Triala dla Trialów? Tibusiek: chyba nie wiesz co mówisz, to bardzo dobrze, żę cipsoft się tak nie rozdrabnia, choć fakt, kilka osób mogłoby sobie pozwolić na wyprubowanie go, ale też sporo osób by sie wkurzało, że im się po tygodniu pacc skończył. Jeśli chcesz grać z PACCem to nausz się oszczędności- jeszcze jeden + dla tibii ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
@TOPIC: Jestem na nie. Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 19-02-2006 o 20:58. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Youkari
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Tez jestem za nie bo nie chce by mi jakies 30lvl nupy druid/sorc latały z DSami na dragach w ankh -.- (i tak juz jest tam przeludnienie).
Dotego facc to trial i tyle, facce powinni sie wogole cieszyc ze mogą grac -.- |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Zalesie Grn.
![]() |
![]() Po pierwsze Cipy są zbyt pazerne zeby zrobić takie coś po drugie bez zensu dawac pacca na 1 tydzień.
Tak jak juz ktoś up napisał, facc jest tą próbką, jak się wkręcisz mozesz kupic pacca. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Imię: Legolas of Anarchia
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() @ UP
A ja mam ciebie :> (odziwo sie miescisz...) |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem na nie. Czemu? jak tu juz bylo powiedziane FACC to taki okres próbny... Poza tym wyobraźcie sobie sytuacje, postaje new serv i wejscie maja tylko pacc, a tu masa noobków bierze sobie free pacc na tydzien i "podbija" serv!
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Hugon Tomi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Slava
Świat: Jamera
Poziom: 50
Skille: --/--
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Moim zdaniem, Pacc ,,testowy" powinien być np. po psiągnięciu np. 25, 30 lvl. Nie wcześcniej, powinien przypadać tylko na postać ktora go osiągnęła nie na konto i powinny być zablokowane pacc oufilty. Test to test, wersja demonstracyjna, w któej najlepsze i tak jest zamknięte. Możnaby płynąć statkiem np. 4 razy. Taki pomysł byłby ok
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh...
Moim skromnym ;pp zdaniem taki Trialowy PACC był by bez sensu ![]() ![]() Takie jest moje zdanie, nie wiem co wy o tym myślicie... ~Pozdro` |
![]() |