|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() mam pytanie o pacc. jeśli wysłałem zamówienia i pisało że aktywuje mi się od 4 do 24 godz. ale nie wiem czy trzeba najpierw odczytaće-miala.napiszcie mi czy trzeba czy nie trzeba
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() gdy ci przysla miala ze twoje premium zostalo aktywowane to jzu gdy sie zalogujesz masz premium. jesli sie zalogujesz przed mailem to bedziesz normalnie gral tylko ze bez premium
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale musze przeczytać tego maila?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Ja tam jak wysyłelem nie musialem czytac zadnego maila i jak tylko wszedlem do gry(po ok.1 minucie) mialem pacca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz fajnie ja czekam równo 72h i nic
Haszek Inferna Paladin (był Royal) level..hmmm..nawet nie wiem już który ;p (był 42) xx/xx (były 79/60 mmm...) <"ReTiReD"> <"I was hacked"> Ostatnio edytowany przez Muzynek - 12-10-2004 o 15:58. Powód: Błąd ortograficzny |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: London
Imię: Tassin
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() no dobra ale wplaciles juz kase? i jaka forme platnosci wygrales?
bo ja place przezkazem i zawesz na pacc czekam ok tygodnia zanim kasa dojdze do cipow. a pozatym co ci szkodi mejla przeczytac? jest w nim adres i reference number wiec wypadaloby. odpowiadac na niego nie trzeba. |
![]() |
![]() |